, , ,

„Vivi“ dantų šepetėlis su anglimi ir kviečių pluošto rankena

23:31



Nufotografavau šepetėlį girliandos fone, kad nekiltų pagunda atidėti įrašą vėlesniam laikui, nes tokių nuotraukų jau nors vežimu vežk. Bet jei darbiniam žingsnių iššūkiui atsirado disciplinos, reikia ir su įrašais susiimti. Tuo labiau, kad atsinaujinau pagrindinę dantų priežiūros priemonę ir po gana ilgo laikotarpio vėl grįžau prie „Vivi“ šepetėlio su anglies pluoštu, nes jis man nuoširdžiai pats geriausias.

Vertinu šį šepetėlį dėl dviejų esminių momentų. Pirma, jis man ilgai neišsiklaipo ir neįstumia į situaciją, kad oi, jau žiūrėk, praėjo kelios savaitės ir praktiškai vėl reikia naujo. Antra, jo profesionaliai suformuoti šereliai tikrai gerai nuvalo danties paviršių nenaudojant jėgos, atitinkamai nežaloja ir dantenų.

Perbraukus per „Vivi“ šepetėlio šerelių dalį gali atrodyti, kad jie yra labai švelnūs ir minkšti, todėl sukibimas su danties paviršiumi gali būti prastas. Štai ir ne. Šerelių viršūnėlės yra plonos, nusmailintos, bet padengimas anglimi ir skirtingas ilgis (šereliai ilgesni aplink ir trumpesni viduje) darbą atlieka puikiai ir valo švariai.

Odontologai pabrėžia, kad dantis reikia valyti švelniai, nespaudžiant. Turiu tą nuodėmę, kad norisi ir geriau, ir greičiau, todėl dažnai spaudžiu šepetėlį net pati nejausdama. Šis tam nepasiduoda ir net šiek tiek auklėja, nes kuo labiau spausi, tuo smagiau šereliai išsiskės. Švelnus dantų lietimas yra būtent tas taškas, kuriame šepetėlis yra pats efektyviausias.

Šepetėlio valančioji dalis yra tradicinio, standartinio ilgio. Nežinau, pati negaliu atsakyti į klausimą, kaip jis atlaiko mano ranką ir neišsiklaipo, bet keičiu jį dėl higieninių priežasčių, o ne todėl, kad kaip kokia nusiskylėjusi šluostė tapo visai nebetinkamas naudoti.

Binchotan anglies, kuria padengti šereliai, kilmė yra japoniška. Ši anglis gaminama pirolizės būdu, labai aukštoje temperatūroje, gerai absorbuoja bei pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Šiaip šereliai yra sudaryti iš PBT polimero, o rankenoje - PP polimeras ir 40-50% kviečių šiaudai. Sakyčiau, kad prie žalesnių, bet nėra visai žalias. O kol neradau tobulo žalio, šitas šepetėlis išlaiko lyderio pozicijas.

„Vivi“ šepetėlio su anglies pluoštu ir kviečių rankenėle sudėtisPBT šereliai, binchotan anglis, PP kotelis su 40-50% kviečių šiaudų.

Įsigyti galima „Vivi“ el. parduotuvėje, kainuoja 8 eurus/1 vnt, jei be akcijos.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Ačiū už viską, daktare Makha! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su gydytoju Makha per WhatsApp +1 (815) 564-3618
    Ji puikiai moka šiuos burtus:
    * meilės burtai
    * santuokos burtai
    * pinigų magija
    * gražus burtas
    * sėkmės burtai
    * Sekso patrauklumo burtai
    * AIDS gydymo magija
    * Kazino urvas
    * Pašalinti prakeikti urvai
    * Apsauginis burtas
    * loterijos magija
    * Laimės burtai
    * Vaisingumo burtai
    * Telekinezės žiedas 💍
    paštas: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti