, , , ,

„Lola's Apothecary“ musonų vėjo kvapo aliejus „Monsoon Paradise“

14:03


Prabangias natūralias kūno priežiūros priemones gaminanti Didžiosios Britanijos bendrovė „Lola's Apothecary“ savo gaminiuose mėgsta palikti džiovintus augalus - žiedus, šakeles. Į musonų vėju kvepiantį naują kūno ir masažo aliejų „Monsoon Paradise“ ji panardino tikro aukso lapelių gabaliukus ir jau gana plačiai paplitusių aliejų su smulkiais blizgučiais fone jis atrodo įspūdingai. Lobis gautas kartu su spalio „Naturisimo“ spalio mėnesio grožio atradimų dėžute THE FESTIVE DISCOVERY BOX.

Apgalvotą, subrandintą kvapą „Lola's Apothecary“ pirmą kartą skyrė jazminui. Šis aliejus nesistengia imituoti lietaus, vandens dvelksmo. Jis kaip tik neša į tropikų rojų, kur smarki liūtis ką tik nuplovė jazminus, kvapiąsias kanangas (ylangus) ir rožes. O šalia dar auga nemažas citrusų sodelis, irgi užkvipęs nuo lietaus.

Aromatas yra malonus, įvairialypis, gerai subalansuotas. Jame nedominuoja nė vienas panaudotas augalas. Būdama jautri tokiems intensyviems kvapams kaip jazminas ir ypač ylangai, aš jų išreikštų nejaučiu. Gėliškas, saikingai saldus ir lengvo citrusinio gaivumo turintis kvapas yra tarsi geri natūralūs kvepalai.

„Monsoon Paradise“ aliejus skirtas kūnui ir masažui, o iš tikrųjų - ir plaukams, ir nagams, ir viskam. Gal tik su veidu rekomenduočiau nepadauginti, nes ir kvapas gali būti stiprus, ir vertėtų įsitikinti bent ant rankos, ar oda gerai toleruoja šį nuostabų aliejų ir eterinių aliejų kokteiliuką.

Sudėtyje yra migdolų, kamelijų, persikų, argano, erškėtrožių, saulėgrąžų aliejai. Visa puokštė citrusų: mandarininis citrinmedis, saldieji apelsinai, citrinos, greipfrutinis citrinmedis, bergaminis citrinmedis, taip pat citrinžolės bei imbierinės citrinžolės. Kompoziciją saldina jazminai, kvapiosios kanangos, rožės. Neapsieita ir be balzaminių degmedžių, ličių, rausvosios dalbergijos. Dar labai įdomu, kad gamintojas panaudojo tokią medžiagą kaip Nootkatone, kuri laikoma svarbiausia ir brangiausia greipfrutų aromato medžiaga.

Nuostabus tikrai, visiškai nekeista, kodėl viso dydžio pakuotės kainuoja nepigiai. Gaila, kol kas nepavyko iš buteliuko iškratyti ar išgriebti aukso, nes maga pažiūrėti, ar jis prilimpa prie odos ar plaukų, ar tepamas subyra. Na, bet viskas ateityje. Kol kas labiausiai patinka naudoti kaip kvepalus ir tepti ant ilgai kvapą gebančių išlaikyti plaukų.

„Lola's Apothecary“ kūno ir masažo aliejaus „Monsoon Paradise“ sudėtis, INCIPrunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Canina Seed Extract, Tocopherol, Citrus reticulata Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Tocopherol, Cananga Odorata Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Citrus Paradisi Peel Oil, Rosa Centifolia Flower Extract, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Amyris Balsamifera Bark Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Nootkatone, Linalyl Acetate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Dalbergia Sissoo Oil, Cymbopogon Martini Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool, Farnesol, Citral, Geraniol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol.

Viso dydžio „Lola's Apothecary“ kūno ir masažo aliejų „Monsoon Paradise“ galima įsigyti Naturisimo“, jo kainą atnaujinsiu, kai vėl atsiras prekyboje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)