, , , ,

CMD lūpų balzamas su šaltalankiais

09:48

lūpų balzamas žiemai

Vokietijos įmonės CMD gaminys - balzamas lūpoms su šaltalankių aliejumi ir keliais puikiais vaškais, tarp kurių - kietasis, atsparusis karnaubų vaškas. Ko vertas vien šios CMD šaltalankių linijos pavadinimas „Sandorini“, skambesiu labiausiai panašus į baltą Egėjo jūros perlą - Graikijai priklausančią Santorini salą.

„Skani“ gelsva spalva ir netikėta pusiau matinė balzamo tekstūra. Šiaip paprastas ir įprastas balzamas lūpoms, apie kurį neparašius ir neįvertinus jo dabar, vėliau būtų problema pasakyti ką nors daugiau, negu „normalus“.

Į šio CMD balzamo sudėtį įeina klampus ir gerai saugantis ricinų aliejus, sviestmedžio sviestas, simondsijų ir šaltalankių aliejai, karnaubų, kandelila ir bičių vaškai.

Balzamas, prisilietęs prie lūpų, suminkštėja ir tepasi maloniai. Išskirtinio kvapo neturi, nors sudėtyje yra išskirtos sudedamosios eterinių aliejų dalys.

Už ką nusipelno pagyrimo, kad į lūpas susigeria pusiau ir jas pamaitina mažiausiai pusdieniui. Pasitepei ir užmiršai.

Nekeliant daugiau reikalavimų dėl kvapo ar blizgumo, tai geras kasdienis balzamas lūpų apsaugai.

CMD dar gamina lūpų balzamą su arbatmedžiu.

CMD lūpų balzamo „Sandorini“ ingredientai, INCI: Ricinus communis oil, Simmondsia chinensis oil *, Butyrospermum Parkii butter *, Cera carnauba, Candelilla Cera, Cera Alba, Hippophae Rhamnoides oil *, tocopherol, perfume, aroma (* raw certified organic material)
Contains: Limonene, Citral


CMD „Sandorini“ balzamo kaina yra 3,49 euro/4,5 gr Austrijos parduotuvėje „Ecco Verde“, Vokietijos „Violey“ prekiauja CMD balzamu su arbatmedžiu, jo kaina 2,79 euro/4,5 gr.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Anonimiškas2015-01-08 15:44

    Šio balzamo bandžius nesu, bet CMD man labai patinka. Šiuo metu naudoju CMD drėkinantį veido kremą su arbatmedžiu. Galiu pasakyti, kad tai vienas iš geriausių testuotų kremų turbūt per paskutinius metus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomu, kaip kvapas arbatmedžio linijos? Kai rinkausi balzamą, kažko gero tikėjausi iš šaltalankių, ir nieko gero iš arbatmedžio :) Šiaip patiko CMD - ir istorija, ir filosofija. Tikrai visai mielai bandosi jų produktai.

    AtsakytiPanaikinti