, , , , , , , , , , , , , ,

Dovanų gidas: Europos ir JAV parduotuvės

11:02


Pernai gruodį, per patį sveikinimų ir dovanų siuntimo įkarštį užsukau į Lietuvos paštą Vilniaus centre. Negana to, euro įvedimo proga per paštą buvo iš anksto platinami euro monetų rinkiniai. Eiliškumas vyko taip, kad „monetininkai“ ėjo po kelis kartus, visi kiti stovėjo ir laukė. Ką ir besakyti, po valandos tokios nelygybės santykius aiškinosi visi, o įspūdingiausiai pasirodė vietinė pašto viršininkė, klientus pasiuntusi pažiūrėti eilių kitoje gatvės pusėje - banke. Atseit, ne pas mus vienus problemos.

Žinau, kokios šventiniu metu būna eilės, spūstys, tačiau tuomet neturėjau išeities, kaip reikėjo. Įvertinant gruodį išaugantį pirkimų ir siuntimų srautą, ar ne pats laikas pasiplanuoti dovanas, kad jos atkeliautų laiku?

JAV / „Iherb“

Prisimenant, kad JAV yra trečioji šalis, perkant čia reikia laikytis „iki 22 eurų“ taisyklės. Jeigu muitinė paprašys deklaruoti pirkinius, bent jau papildomų mokesčių nereikės mokėti. 

„Iherb“ yra mano mėgiama, labai plataus asortimento parduotuvė. Neprašokant paminėtos sumos, pažvelkite, kokius rinkinius šiemet ji siūlo. Juo labiau, kad iki lapkričio 30 dienos čia taikoma 10% nuolaida viskam.


„Pre de Provence“ trijų muilų rinkinys, kainuoja 13,84 dolerio:




„Zum Bundle“ muilų su ožkos pienu rinkinys, kainuoja 8,06 dolerio.

„Pacifica Perfumes“ greipfrutų kvapo rinkinys: kūno sviestas, lūpų balzamas ir kvepalai, kaina 18 dolerių.

„Badger“ riboto leidimo lūpų balzamai, kaina 5,03 dolerio.


Kaskart pralinksmina šis rimtas buldogas :) „Bulldog Skincare For Men“ rinkinys vyrams iš odos drėkiklio, veido prausiklio ir skutimosi želės. Kaina 19,99 dolerio.


Europa

Didžioji Britanija/ „Naturisimo“

„Green People“ kūno prausiklių rinkinys vyrams, kurį sudaro du skirtingų kvapų (apelsinų žievelių/gvazdikėlių ir pipirmėtės/eukalipto) kūno prausikliai. Kainuoja 15,95 svaro.
„Trilogy“ lūpų balzamo, rankų kremo ir erškėtuogių aliejaus rinkinys, pavadintas rankinės herojais. Jo kaina - 12,50 svaro.



„Dr. Hauschka“ levandų rinkinys iš kūno prausiklio, vonios esencijos, kūno kremo ir kūno aliejaus (visi mini dydžio), kainuojantis 11 svarų.

Didžioji Britanija /„Love Lula“

„Bodhi & Birch“ rinkinys, kuriame yra energijos suteikiantis juodųjų pipirų kūno prausiklis, drėkiklis, masažo ir imbierinis kūno aliejus, kainuoja 15 svarų.
„Bee Good“ rankų kremo su medumi ir lūpų balzamo su vanile rinkinys už 12,50 svaro.
Ūsuotiems vyrams - specialus vaškas už 7,95 svaro.

Prancūzija / „Mondebio“

„Melvita“ rinkinys buvo šventiškiausias, iš visų, esančių Prancūzijos „Mondebio“ asortimente. Drėkinantis rožių vanduo, sausai veido odai skirtas aliejus ir rankų kremas. Kaina 13 eurų.




„Eau Thermale Jonzac“ keturių produktų rinkinys, kuriame micelinio vandens, veido drėkiklio, veido prausiklio ir kūno drėkiklio mini versijos. Tokio rinkinio kaina - 10 eurų.


Tai yra pačios „Mondebio“ parduotuvės sukurta dovanėlė rožių mėgėjoms iš „Bio Seasons“ dušo želės, „Dr.Hauschka“ dieninio rožių kremo bei „Lavera“ druskos su rožėmis voniai. Kaina - 10,98 euro.


Austrija / „Ecco Verde“

Dailu ir subtilu. „Weleda“ rinkinys vyrams iš 200 ml tūrio dušo želės ir 30 ml drėkinančio kremo. Kainuoja 15,99 euro.


Gaivinantis „Primavera“ rinkinys moterims: kreminis prausiklis, tonikas, maitinantis kremas bei medvilnės kosmetinė. Gaminių talpos mažos, viskas kainuoja 11,59 euro.


„Lavera“ specialus riboto leidimo rinkinys „Winter Glory“ su braziliškais riešutais ir klevų sirupu. Už dušo balzamą ir kūno losjoną - 8,99 euro.

Įdomus „Kneipp“ pasirinktas derinys: granatai ir juodieji serbentai. Kūno pienelis ir dušo balzamas ryškioje pakuotėje už  13,99 euro.


Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)