, , ,

„Sierra Bees“ lūpų balzamas su medumi

11:38


JAV kompanija „Sierra Bees“ man asocijuojasi su lūpų balzamais, nors savo asortimente turi ir keletą balzamų, kremų bei losjonų, iš kurių pora kūdikiškų. „Sierra Bees“ savo produktuose naudoja genetiškai modifikuotais organizmais (GMO) neužterštą, ekologišką ir švarų bičių vašką.

Kol „Sierra Bees“ jaukinosi klientus ir interneto parduotuvėje „Iherb.com“ prie išbandyti leidžiamų produktų dėjo savo lūpų balzamus, juos buvo galima nusipirkti už juokingą kainą. Taip išbandžiau beveik visus, išskyrus su mėtomis, nes nemėgstu šaldymo efekto ant lūpų, ir su puiklapiais (tamanu, foraha), nes šį aliejų laikau labai stipriu. Jam tikriausiai reikia labai problematiškų ar smarkiai gydytinų lūpų.

„Sierra Bees“ balzamą su medaus ekstraktu „Honey“ gavau dovanų. Ir labai laiku. Jei vasarą galima ir užmiršti lūpas patepti balzamu, tai rudenį/žiemą toks užmaršumas bus pirmas kelias jas nužvarbti.

„Sierra Bees“ lūpų balzamo pliusai:


  • Lengvas, neįkyrus kvapas,
  • Slidi, maloni tekstūra,
  • Išlieka minkštas ant lūpų, nepalieka baltų pėdsakų,
  • Lūpos pamaitinamos ir suminkštinamos,
  • Vos blizgus efektas,
  • Tobula minimalistinė sudėtis,
  • Gera kaina.


Minusą galiu sugalvoti tik vieną. „Sierra Bees“ balzamus ėmė pardavinėti rinkiniais po tris arba aštuonis. Arba reikia labai mėgti būtent šį gamintoją, arba pirkti su mintimi, kad bus sau, šeimai ir draugėms.

„Sierra Bees“ medaus balzamas pagamintas iš alyvuogių aliejaus, bičių vaško, natūralaus kvapo, saulėgrąžų aliejaus, vitamino E (be GMO) bei medaus ekstrakto. Slidus, minkštas, lengvo natūraliai saldaus kvapo - labai patinka, naudojamas kasdien ir net gaila, kad buvau šį gamintoją kurį laiką primiršusi.

Sudėties minimalizmą laikau dideliu „Sierra Bees“ pliusu, ypač įvertinant, kokie geri šios gamintojos lūpų balzamai.

Tarp kitų „Sierra Bees“ balzamų pasirinkimų yra vanilės, Creme Brulee, mėtų kvapo, taip pat bekvapių, su kakavos sviestu, sviestmedžiu ir argano aliejumi, granatmedžio aliejumi, puiklapiais ir arbatmedžio eteriniu aliejumi. Kalbant apie naudojamus aromatus, visur nurodoma, kad jie „Sierra Bees“ balzamuose yra ekologiški.

Ne taip ir seniai „Sierra Bees“ ėmė gaminti spalvotus lūpų balzamus. Visą „Sierra Bees“ asortimentą galite pamatyti www.iherb.com.

„Sierra Bees“ lūpų balzamo su medumi sudėtis, INCIExtra Virgin Olive Oil*, Beeswax*,Natural Flavor, Sunflower Seed Oil*, non GMO vitamin E¹, Honey Extract*.
*Organic
¹Derived from sunflower seed oil.

Standartinio 8 vienetų „Sierra Bees“ lūpų balzamų rinkinio kaina yra 4,95 dolerio.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)