, , ,

„Denttabs“ tabletės dantims su celiulioze

09:09

ekologiškos tabletės dantims

„Denttabs“ tabletės dantims - taupančios vietą, svorį, bet ne dantų valymo laiką. Sukurtos kaip minimumų minimumas, reikalingas dantų valymui. Ir su juos švelniai, nebraižančiai nušveičiančia celiulioze. Nusipirkau, išbandžiau ir dabar galiu atsakyti į klausimą, ar jie gali pakeisti tradicinę dantų pastą.

Pirmą kartą jas pamačius šovė mintis, kad tai nesąmonė. Vien dėl to, kad gamintojas eina prieš viską nunešančią srovę „padarykime neįmanoma dėl kliento patogumo“. Vargu bau, ar prie to būtų galima priskirti instrukciją 15-20 sekundžių kramtyti tokią tabletę priekiniais dantimis ir kai masė taps koše, į procesą įjungti dantų šepetėlį. O žinote kodėl? Jei nesilaikysite šio patarimo ir kramtysite tabletę visa burna, susidariusios masės nepagausite su šepetėliu.

Minusas su laiku ir paruošimu tiesioginei paskirčiai aiškus. Vadinasi, turi būti nerealių pliusų, kurie skatintų žmones vietoje pastos rinktis būtent tokias tabletes.

„Denttabs“ tablečių pliusai:
  • Lengvos, paprastai transportuojamos,
  • Malonaus mėtų kvapo,
  • Nuvalo tikrai švariai, dantų paviršius lieka švelnus, slidus.
Svarbu paminėti, kad tabletės neputoja. Kai kam tai minusas, kai kam - pliusas, todėl šią savybę laikysiu neutralia.

Celiuliozė nors ir šveičia, bet nebraižo dantų emalio.

Ar viso to pakanka, kad tokia tabletė pakeistų dantų pastą? Man asmeniškai ne. Dėl antro mano pastebėto minuso - tabletė yra per maža. Jei būtų bent 1,5-2 kartus didesnė, sakyčiau, kad dantų pastos namuose galima ir nelaikyti, o dabar neputojančios košelės yra nedaug, ji greitai skirstosi po burną ir negaliu atsikratyti jausmo, kad jos pabaigoje pritrūksta.

Mano išvada: tabletė pastos nepakeičia, bet kaip papildoma priemonė dantų nušveitimui - puiki.

„Denttabs“ tablečių dantims sudėtis, INCI: Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Magnesium Stearate, Aroma*, Menthol, Xanthan Gum, Stevioside, Citric Acid, Eugenol.
* Natural mint aroma.

„Denttabs“ tabletes pirkau už 5,99 euro/125 tabletės Lietuvoje, iš www.vitovit.lt. Vokietijos „Violey“ jos kainuoja po 5,49 euro/125 tabletės.

 

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)