, ,

„PHB Ethical Beauty“: trio veidui

09:21


Didžiosios Britanijos manufaktūrą „PHB Ethical Beauty“ tinklaraštyje pradėjau vertinti nuo jos ryškiausio kūrinio - žurnalo „Vogue“ pastebėto veido drėkiklio su monoi. Tačiau mano pažintis su ja prasidėjo nuo trijų nedidelių mėginukų iš www.lovelula.com, kurie ir paskatino įsigyti išgirtąjį drėkiklį. Asmeniniu favoritu tapo ne „Vogue“ pagirtas drėkiklis, o odą šviesinantis gelis su neroliu ir šlamučiais - vidurinis nuotraukoje. Nuo jo ir pradėkime.

PHB gelis su neroliu ir šlamučiais



Šis PHB gelis skirtas pigmentuotai, nelygaus tono odai - jos šviesinimui. Kai kalbama apie pigmentines dėmes ir natūralų gelį kaip švelnią kosmetinę priemonę, kuri galėtų jas panaikinti arba padaryti ne tokias ryškias, man tokiais pažadais patikėti sunku. Atitinkamai mano lūkesčiai nesiekia gamintojo pažadų lygio - greičiau tikiuosi atgaivintos, gerai sudrėkintos odos. Ir kad patį gelį bus malonu naudoti.

Nesu didelė gelių mėgėja, bet šis užkariavo mano simpatijas. Rankų darbo, nuostabiai kvepiantis neroliu, ne per skystas, ne guminis, lengvai besitepantis ir puikiai įsigeriantis. Noriu jo visos pakuotės.

Verta pažiūrėti, kas yra viduje. Nors šitame gelyje neakcentuoja, bet PHB korta yra saldymedis (Glycyrrhiza glabra, Licorice- jo yra daugumoje kremų ir gelių. Mano supratimas apie saldymedį iki PHB siekė tiek, kad žinojau, jog tai yra kažkoks saldumynas, parduodamas specializuotose parduotuvėse. Bet neprisimenu, kad būčiau jo ragavusi.

Pasirodo, saldymedis ypač tinkai jautriai, netgi egzeminei ir kitų rimtų sutrikimų kamuojamai odai, nes pasižymi stipriomis priešuždegiminėmis, gydančiomis žaizdas, diuretinėmis savybėmis. Kad odai patinka gauti visokių saldžių kosmetinių desertų, jau įsitikinau su kokosų vandeniu. Patinka ir saldymedis.

Gelyje taip pat yra vandens, alavijo lapų ekstrakto, augalinio glicerino, antiseptinių savybių turinčio baltojo gluosnio, nerolio, saldžiųjų apelsinų, greipfrutų, šlamučių, vetiverijų, petitgreinų, kvapiųjų kanangų eterinių aliejų, tirštinančių medžiagų, lašelis konservuojančio ir dezinfekuojančio alkoholio.

PHB gelio „Skin Brighten Gel with Neroli & Immortelle“ sudėtis, INCIAqua (Water), Aloe barbadensis (Organic Aloe Vera) leaf extract, Vegetable glycerine, Sclerotium Gum, Glycyrrhiza glabra (Licorice), Biosaccharide Gum-1, Xanthan gum, Coco-caprylate, Propandiol & Salix alba, Citrus aurantium (Neroli), Citrus sinensis (Sweet Orange), Sodium Bicarbonate, Citrus parasidii (Grapefruit), Helichrysum italicum (Immortelle), Benzyl alcohol, Vetiveria zizaniodes (Vetiver), Vanilla planifolia (Vanilla), Citrus aurantium amara (Petitgrain), Cananga odorata (Ylang Ylang). *Limonene, *Linalool, *Citral, *Geraniol, * Citronelloll, *Benzyl Salicylate, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Cinnamyl Alcohol, *Benzyl cinnamate.
*Occurrs naturally in essential oils.
**Organically grown ingredients.
 Certified Cruelty Free, Vegan & Halal. Handmade in the UK.

Gelis www.lovelula.com kainuoja 13,75 svaro/120 ml.

PHB drėkiklis su arganu, saldymedžiu ir šlamučiais



Veidą šviesinantis PHB drėkiklis su arganu, saldymedžiu ir šlamučiais - jo tekstūra yra tarp gelio ir kremo. Be galo lengvas ir taip pat nuostabiai kvepia, tai yra pagrindiniai jo pliusai. Pasitepus šiuo drėkikliu, oda gerai miegojo naktimis - sudrėkinta, nepermaitinta, atsigavusi. Nors šlamučiai nei teoriškai, nei praktiškai nebūtų geriausio kvapo pasirinkimas daugeliui žmonių, tačiau eterinių aliejų mišinys drėkiklio kvapą padaro puikų.

Nors jokių konkrečių ar didelių minusų įvardinti negaliu, bet lygiai taip pat negaliu pasakyti, kad drėkiklis turi tą neapčiuopiamą X faktorių, dėl kurio būtų galima pamesti galvą.

Drėkiklyje panaudoti saulėgrąžų, vaistinių agurklių, argano aliejai bei sviestmedžio sviestas. Sudėtyje taip pat yra alavijo, augalinio glicerino, saldymedžio, fenetilo alkoholio, odą kondicionuojančių medžiagų, saldžiųjų apelsinų, kvapiųjų mairūnų, petitgreinų, kvapiųjų kanangų, šlamučių eterinių aliejų, benzoinio stirako sakų.

PHB „Brightening Moisturiser with Immortelle Argan & Licorice“ sudėtis, INCI: Aqua, Aloe barbadensis** (Organic Aloe), Helianthus annuus** (Organic sunflower), Butyrospermum Parkii Butter ( Cetearyl alcohol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Veg Glycerin**, Borago Officinalis** (Organic Borage), Argania spinosa** (Organic Argan), Glycyrrhiza glabra (Licorice Extract), Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Glyceryl stearate, Coco glucoside, Tocopherol, Citrus sinensis (Sweet Orange), Origanum majorana (Sweet Marjoram), Citrus aurantium amara (Petitgrain), Cananga odorata (Ylang Ylang), Helichrysum italicum (Immortelle), Styrax benzoin resin extract, Benzyl alcohol, Sodium Bicarbonate. *Limonene, *Linalool, *Citral, *Geraniol, *Benzyl Salicylate, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Cinnamyl Alcohol, *Benzyl cinnamate.

*Occurrs naturally in essential oils.
**Organically grown ingredients.
Certified Cruelty Free, Vegan & Halal. Handmade in the UK.

Drėkiklis kainuoja 18,95 svaro/50 ml.

Prieš senėjimą veikiantis gelis - serumas



Nusipirkę šį daiktą, gausite gelį pilna to žodžio prasme. Nors pirmus du PHB mėginukus išnaudojau gana greitai, šio gelio - serumo vis dar turiu. Niekaip negaliu atsikratyti įspūdžio, kad tai vienas iš pirmųjų mano pačios bandymų pasigaminti gelį - tekstūra žymiai geresnė, nes nelipnus ir susigeria greitai, bet kvapas... Taip, tiesiog sulašinta jazminaičių ir tiek. Iš serumo, plius skirto vyresnėms, brandesnėms pirkėjoms, to nesitikėčiau. Na, nebent jos pametę galvą būtent dėl jazminaičių.

Nepatinkantis kvapas yra pagrindinė priežastis, kodėl užstrigau su šiuo serumu. Ir to kvapo logikos nesuprantu. Šiaip yra akcentuojamos rožės, sudėtyje yra rožių absoliuto, tai kodėl serumas kvepia jazminų absoliutu? 

Dar vienas niuansas - niekaip nepagaunu, kur pradingsta šaltalankių aliejus, esantis sudėtyje. Tai ryškus, dažantis dalykas. Be to, aliejus, sujungtas su vandens dalimi, masę padaro matinę, drumstą. Tuo tarpu serumas yra visiškai permatomas. Atsakymas gali būti vienas - jei šaltalankių serume yra, tai tiek mažai, kiek, pavyzdžiui, būtų įlašinama vieno eterinio aliejaus ir tai, kad tiktų veido odai.

Nepatiko, nerekomenduoju.

PHB serumo - gelio  „Anti-aging Gel Serum with Organic Rose & Sea Buckthorn“ sudėtis, INCIAqua, Aloe barbadensis** (Organic aloe vera) leaf extract, Rosa Damascena** (Organic Rose) Flower Distillate, Vegetable glycerin, Biosaccharide Gum-1, Coco-caprylate, Sclerotium Gum, Propandiol & Salix alba, Hippophae rhamnoides** (Organic SeaBuckthorn) fruit oil, Styrax benzoin (Benzoin) resin oil, Rosa centifolia (Rose) Absolute, Benzyl alcohol, Jasminum officinale (Jasmine) Absolute, *Linalool *Geraniol *Farnesol *Eugenol * Citral *Citronellol *Benzyl cinnamate *Benzyl benzoate 
*Occurs naturally in essential oils,
**Organically grown ingredients.
Certified Cruelty Free, Vegan & Halal. Handmade in the UK.

Serumas - gelis kainuoja 19,95 svaro/50 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)