, , ,

„Aromatherapy Associates“ drėkinantis aliejus veidui

08:40

drėkinantis aliejus, drėkinantis aliejus veidui

Didžiosios Britanijos gamintojas „Aromatherapy Associates“ sužavėjo nuostabiai kvepiančiu aliejumi kūnui. Žinau, tokie pirkėjai kaip aš, kurie neprisiriša, nuolat kažką bando ir perka mini pakuotes, o ne viso dydžio gaminius, nėra nei gamintojų, nei prekybininkų svajonė. Bet aliejai nėra pagrindinė mano odos priežiūros priemonė, o tik papildoma - tai pirma. Be to, aš mėgstu laužyti rutiną ir į tai oda reaguoja gerai, todėl man smagiau turėti po mažiau, bet įvairesnių variantų - tai antra.

Kaip papildomą lašą šalia alavijo gelio ir tuo metu naudojamo kremo, pasirinkau „Aromatherapy Associates“ drėkinantį aliejų mišinį veidui ir laikiau jį, kol rytai pasidarė žvarbūs. Galiu pasakyti, kad šis aliejų mišinys - tarsi reikalingas angoros vilnos procentas mezginyje, skirtame rudeniui.

Negaliu nesutikti su gamintoju, kad aliejų mišinys yra neriebus, greitai susigeriantis. Jo kompozicija tokia, kad odą maitintų, drėkintų, didintų jos elastingumą ir mažintų raukšleles.

Pažiūrėjus į sudėtį tenka sutikti, kad ji gana trumpa. Nepaisant to - puiki. Pirmu numeriu eina odai skaistumo ir švytėjimo suteikiantis abrikosų kauliukų aliejus, po jo - lengvas ir faktiškai visiems tinkantis simondsijų aliejus bei vaistinių agurklių aliejus. Už jų rikiuojasi eteriniai aliejai: pelargonijų, rožių, santalmedžio, pačiulių, frankincenso bei natūralių augalų ekstraktų mišinys bei natūralus vitaminas E.

Nepaisant to, kiek išvardinta eterinių aliejų, mišinys kvepia vos vos. Panašu į tai, kad viską, kas kvepia, gamintojas išdalino ant labai didelio bazinių aliejų kiekio. Jei „Aromatherapy Associates“ kūno aliejumi pasitepusi veidą aiškiai pajutau tenykštę eterinių aliejų koncentraciją, tai šiuo atveju jie tesijaučia tiek, kad aliejų mišinį pakeltų į aukštesnį lygį ir paliktų spėlioti, kaip to buvo pasiekta. Be to, kas sakė, kad aromaterapinė priemonė turi kvepėti kaip kvepalai?

Labai patinka. Kas ieško subtilios, išieškotos priemonės - rekomenduoju.

„Aromatherapy Associates“ drėkinančio aliejų mišinio veidui sudėtis, INCI: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil, Borago Officinalis (Borage) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Rosa Damascena (Rose) Oil, Fusanus Spicatus (Australian Sandalwood) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Parfum**, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Tocopherol (Natural Vitamin E), Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*.
*Natural Essential Oil Contents **Natural Plant Extracts

Aliejų mišinys www.naturisimo.com kainuoja 45 svarus/15 ml, o mini dydžio pakuotė - 3,5 svaro/3 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)