, , ,

„Boho Green Revolution“ rausvas šešėlis

11:58

ekologiškas rausvas šešėlis

Rausvas „Boho Green Revolution“ šešėlis, kurio pati gal ir nebūčiau rinkusis, bet spalva užsikrėčiau nuo draugės. Prancūzijoje gaminama „Boho“ kosmetika sertifikuota Cosmébio“ sertifikatu ir turi gana plačią makiažo liniją.

Kaip ir kiti natūralios kosmetikos gamintojai, „Boho Green Revolution“ deklaruoja natūralius ingredientus ir švarias sudėtis. Gaminiai supakuoti į storo kartono ar atoro popieriaus pakuotes: net ir labai nesigilinančiai pirkėjai būtų aišku, kad produkcija yra „žalia“.

Šešėlis yra matinis. Ir nors jo spalva nurodoma kaip rausva, tiksliau ji būtų ne barbiškai rausva, o balkšvai rausva, subtili.

Ant odos šešėlis praranda savo rausvumą ir tiesiog iššviesina akies voką, palikdamas minkštesnį vaizdą, nei tuo atveju, jei tai būtų bandoma padaryti su klasikiniu baltu šešėliu. Naudojasi labai taupiai ir ekonomiškai, net atrodo, kad vieno šešėlio kiekis yra neišsibaigiantis - nors sveria vos 2,5 gramo.

Dar nuotrauka, kaip atrodo ant odos:



„Boho Green Revolution“ šešėlio Nr. 113 sudėtis, INCI: Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Zea Mays Starch (Corn Starch)*, Zinc Stearate, CI 77492 (Iron Oxides), Squalane, Benzyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Kernel Oil)*, Dehydroacetic Acid, CI 77491 (Iron Oxides), Sodium Riboflavin Phosphate, Alumina.

Šešėlį pirkau Prancūzijos elektroninėje parduotuvėje www.mondebio.com, jo kaina - 8,5 euro/2,5 gr.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. "BoHo" kosmetikos galima įsigyti ir Lietuvoje!!! Apsilankykite www.biocos.lt Rekomenduoju ir šią nuostabią kosmetiką, ir parduotuvę. Darbuotojai užsakytas prekes rūpestingai supakuoja, todėl jos atkeliauja nesugadintos.

    AtsakytiPanaikinti