, , , , , ,

Naujovės: veidui, nagams, gyvūnams

09:19


Prisipažinsiu - pamačiusi www.iherb.com vieną šviežiausių naujienų, negalėjau nustoti juoktis. Štai, dabar makiažo įrankių pirkėjos visame pasaulyje gali išsaugoti savo orumą, futuristinius šepetėlius įsigydamos ne Kinijos rinkoje, o JAV. 

„Bdellium Tools“ ovalus šepetėlis makiažui

Makiažo įrankių gamintoja „Bdellium Tools“ siūlo vieną vienintelį apvalų, vadinamosios dantų šepetėlio formos makiažo šepetėlį. Jo kaina 12,75 JAV dolerio.

Užmetus akį į išmatavimus, jis man pasirodė mažas, bet ne, jei konvertuojame dydį į centimetrus: 15,75x 3,56 x 0,5 cm. Šerelių forma visiškai atitinka Kinijos „turguje“ www.aliexpress.com pardavinėjimų šepetėlių liniją - ji išlenkta, kai originalai - plokšti.


www.iherb.com nuotrauka
„Beauty Blender“ iš „Sante“

Lieku prie savo nuomonės, kad geriau už tokį ovalų šepetėlį geriau dar nieko nesukurta, tačiau Vokietijos „Sante“ pagamino savo „Beauty Blender“ variantą - kempinėlę makiažo pagrindui dengti.


www.bioboutique.com nuotrauka

Prancūzijos www.mondebio.com „Sante“ kempinėlė kainuoja 7,99 euro, o Vokietijos www.violey.com ja dar neprekiauja.

„Couleur Caramel“ žėrintis nagų lakas

Naujienos iš Prancūzijos makiažo priemonių gamintojo „Couleur Caramel“ fronto. Jis neseniai pristatė riboto leidimo kolekciją „Un dimanche a Deauville“ (liet. sekmadienis Dovilyje). Tačiau visos kolekcijos neaptarinėsiu, tik tai - ko dar niekuomet nebuvo šio gamintojo asortimente. Šįkart tai yra nagų lakas su blizgiomis dalelėmis, tiksliau - trys tokio lako variantai: vienas kairiajame kampe antras (balkšvas) ir dar du apačioje viduryje.


„Couleur Caramel“ nuotrauka
Įsigyti galima Prancūzijos parduotuvėje www.mondebio.com, jų kaina - po 7 eurus. Visą naują „Couleur Caramel“ makiažo liniją galima apžiūrėti gamintojo puslapyje - įsijunkite filmuką.

„Martina Gebhardt“ liepų kremas ir losjonas

Mano mėgstama Vokietijos odos priežiūros priemonių gamintoja „Martina Gebhardt“ į veido kremą ir losjoną įkomponavo liepas ir pagamino riboto leidimo veido losjoną ir veido kremą. Abu juos kol kas mačiau tik feisbuke, o Vokietijos parduotuvė www.violey.com kol kas turi tik losjoną, kuriame yra liepų žiedų, lapų, žievės ir šaknų ekstrakto. Net neabejoju, kad ir vėl bus labai gerai, nes „Martina Gebhardt“ nėra nuvylusi.


www.brikada.de nuotrauka
Šio naujo „Martina Gebhardt“ losjono kaina yra 15,89 euro/100 ml.

Liofilizuota vištiena katėms ir šunims

Jeigu turite nevalgų gyvūną ar norite jį palepinti naujiena, www.iherb.com pirkėjai labai giria
„Life Essentials by Cat-Man-Doo“ šalčiu džiovintą vištieną katėms ir šunims. Sako, gyvūnai dėl šių vištienos gabalėlių kraustosi iš proto. Svarbiausia žinia ant pakelio: vištiena yra vienintelis ingredientas.




Mažesnis maišelis kainuoja 7,19 dolerio/57 gr., didesnis - 13,99 dolerio/142 gr.

Jums dar gali patikti

4 komentarai (-ų)

  1. Sveiki, ačiū už naujienas, labai susidomėjau vištiena gyvūnams, būtinai išmėginsiu. O MG liepžiedžių kremą jau nusipirkau ir naudoju, esu šios firmos gerbėja, tad šis kremas man labai tinka ir patinka, kaip ir kiti:) Pirkau ecco-verde.com parduotuvėje, ten yra ir šios linijos kremas, ir losjonas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika. Gal bandei jau MG liepų losjoną? Žvargausi kokio lengvo kremo nakčiai :) Tad būtų įdomūs atsiliepimai apie būtent šį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebandžiau ir nieko nepirksiu, kol neišnaudosiu ir neapmažinsiu atsargų! :)

      Panaikinti