, , ,

Neįtikėtini „Lola's Apothecary“ aliejų mišiniai

09:54

angliški aromaterapiniai aliejai

Šiais metais laikas man bėga taip greitai, kad net sezonai keičiasi netikėtai. Bet žvarba ir šaltukas kaskart verčia odą reaguoti nedraugiškai, todėl šiuo metu laiku aliejai ir jų mišiniai yra tapę kasdienybe. Perkant eilinį „Ere Perez“ blakstienų tušą, akis užkliuvo už nematytų, levandų šakelėmis ir rožių pumpurais (tikrais!) papuoštų „Lola's Apothecary“ aliejų mišinių. Pradėjau nuo levandinio, o netrukus parsisiunčiau ir su rožėmis.

Permatomo stiklo buteliukai, šviesios, skaniai atrodančios pačių mišinių spalvos ir džiovinti augalai viduje. Estetinė pusė, sakyčiau, tobula. Tačiau ir turinys nenuvilia - geram miegui ir atsipalaidavimui skirtas raminantis mišinys su levanda „Sweet Lullaby“ kvepia kvepališkai, turtingu ir gerai subrandintu eterinių aliejų mišiniu. Tuo tarpu regeneruojantis „Divine Grace“ - švelnus gėliškas rožių aromatas.

Jei reikėtų skirstyti kvapą pagal lytis, vyrams rekomenduočiau levandą, o moterims - rožę.



Įsiminė per vieną „Kvapų namų“ seminarą išgirsta mintis, kad levandos sugeba veikti žmogų dviem kryptimis: kam reikia, tą migdo, kam reikia - tą tonizuoja. Jei tik migdytų, aš nuolat miegočiau nukritusi ant kompiuterio klaviatūros - taip nėra, nors į kiekvieną naują akių tušą įsilašinu levandų eterinio aliejaus. Be to, „Lola's Apothecary“ mišinio kvapas toks turtingas, kad nematant levandos, jos greičiausiai arba neįtartumėm, arba neiškirtumėm kaip dominuojančios. Todėl į paros laiką nekreipiu dėmesio

Kaip matote, ant buteliukų parašyta, kad tai yra kūno ir masažo aliejai. Alternatyva - tokių pačių kvapų dušo aliejai. Aš turiu kūno ir masažo aliejus, kurių sudėtys yra tokios nepriekaištingos, kad naudoju veidui po kelis lašus ryte, kad maitintų odą ir padėtų jai atsispirti žvarbai, bei vakare, kad atgaivintų naktį.

Paprastai būna, kad jei aliejų mišinys yra skirtas kūnui, jį nevengiama stipriau prikvėpinti ar panaudoti pigesnius aliejus. „Lola's Apothecary“ taip nesielgė. Aliejai tikrai geri (migdolų, persikų, erškėtuogių, arganų), o kvapas jaučiamas, bet negraužiantis akių.

Iš pradžių viso butelio kaina man atrodė truputį laukinė, bet atsižvelgiant į kokybę ir malonumą naudoti, manau, kad ji yra pagrįsta.




„Lola's Apothecary“ kūno ir masažo aliejų mišinio „Sweet Lullaby“ sudėtis, INCIPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Lavandula Augustifolia (Lavender) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Tocopherol (Vitamin E), Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil, Lavandula Augustifolia (Lavender) Flowers, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, *Limonene, *Geraniol, *Linalool, *Farnesol, *Benzyl Benzoate, *Benzyl Salicylate, *Eugenol.
* From essential oils.

Mišinys kainuoja 36 svarus/100 ml, o mėginukas - 3,5 svaro/10 ml.


„Lola's Apothecary“ kūno ir masažo aliejų mišinio „Divine Grace“ sudėtis, INCIPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Rosa Centifolia (Rose) Flower, Rosa Centifolia (Rose) Flower Extract, Tocopherol (Vitamin E), Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Bergamia (Bergamot) Peel Oil Expressed, *Geraniol, *Farnesol, *Linalool, *Limonene.
* From essential oils.

Mišinys kainuoja 36 svarus/100 ml, mėginukas - 3,5 svaro/10 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)