, , , ,

PHB nerolio ir šlamučių gelis veidui

09:19

nerolio šlamučių gelis

„PHB Ethical Beauty“ gelis su neroliu ir šlamučiais. Vertas kiekvieno cento ir džiuginantis kiekvienu savo gramu. Asmeninis favoritas iš Didžiosios Britanijos „PHB Ethical Beauty“ nenuvylė ir viso dydžio talpoje, nors kartais nutinka, kad tarsi užsikabini bandant, o paskui atsiranda jausmas, tarsi rezultatas netempia iki užsikeltų lūkesčių.

Žalias, truputį kartokas jo kvapas, atsvertas gėliškos natos patiks tiems, kas mėgsta nerolio ir jį pastiprinančio „aido“ petitgreino kvapą. Beje, jis tinka tiek moterims, tiek vyrams. Man jis taip patinka, kad net pradėjau naktimis sapnuoti sapnus :) Šlamučiai čia neišreikšti, kam nelabai patinka kvapas, gali džiaugtis tik jų poveikiu.

Rašiau anksčiau, kad, gamintojo aprašymu, šis gelis skirtas pigmentuotai, nelygaus tono odai - jos šviesinimui. Ingredientai turėtų tą daryti, ypač šlamučiai. Kiek jis šviesina ir lygina odą, pasakyti sudėtinga, nes atskaitos taško neužfiksavau. Tačiau gelis tikrai giliai drėkina odą ir ją gaivina.

Konsistencija maloni, ne per standi ir neskysta. Lengvai tepasi, greit įsigeria, nepalieka plėvelės ar tirštiklių pėdsako.

Pasikartosiu, kad PHB korta yra saldymedis (Glycyrrhiza glabra, Licorice- jo yra daugumoje kremų ir gelių. Saldymedis ypač tinkai jautriai, netgi egzeminei ir kitų rimtų sutrikimų kamuojamai odai, nes pasižymi stipriomis priešuždegiminėmis, gydančiomis žaizdas, diuretinėmis savybėmis.

Gelyje taip pat yra vandens, alavijo lapų ekstrakto, augalinio glicerino, antiseptinių savybių turinčio baltojo gluosnio, nerolio, saldžiųjų apelsinų, greipfrutų, šlamučių, vetiverijų, petitgreinų, kvapiųjų kanangų eterinių aliejų, tirštinančių medžiagų, lašelis konservuojančio ir dezinfekuojančio alkoholio.

PHB gelio „Skin Brighten Gel with Neroli & Immortelle“ sudėtis, INCIAqua (Water), Aloe barbadensis (Organic Aloe Vera) leaf extract, Vegetable glycerine, Sclerotium Gum, Glycyrrhiza glabra (Licorice), Biosaccharide Gum-1, Xanthan gum, Coco-caprylate, Propandiol & Salix alba, Citrus aurantium (Neroli), Citrus sinensis (Sweet Orange), Sodium Bicarbonate, Citrus parasidii (Grapefruit), Helichrysum italicum (Immortelle), Benzyl alcohol, Vetiveria zizaniodes (Vetiver), Vanilla planifolia (Vanilla), Citrus aurantium amara (Petitgrain), Cananga odorata (Ylang Ylang). *Limonene, *Linalool, *Citral, *Geraniol, * Citronelloll, *Benzyl Salicylate, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Cinnamyl Alcohol, *Benzyl cinnamate.
*Occurrs naturally in essential oils.
**Organically grown ingredients.
 Certified Cruelty Free, Vegan & Halal. Handmade in the UK.


Gelis www.lovelula.com kainuoja 13,75 svaro/120 ml.



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)