, , ,

Korėjietiškas ekologiškas „Whamisa“ BB kremas

10:49


Mano šių metų atradimas - ekologiška „Whamisa“ kosmetika iš Pietų Korėjos, nudžiugino ir BB gėlių kremu Organic Flowers BB Cream“, kuriame yra odai naudingų fermentuotų augalinių ekstraktų. Universalios švelniai rudos spalvos, su minimaliu šviesą atspindinčių dalelių kiekiu, stipriai drėkinantis ir lengvas.

Tiek įvairių makiažo pagrindų ir kremų dar nesu išbandžiusi, kiek išbandžiau šiemet. Ir tai anaiptol nereiškia, kad labai noriu veidą maskuoti. Atvirkščiai, norisi džiaugtis ir žaisti tekstūromis, spalvomis, galų gale - skirtingais kvapais ir pojūčiais. Jei kartais pasilepinu kimči, tegu ir oda paragauja Azijos jaunystės stebuklų :)

„Whamisa“ gamina du BB kremus - šį ir saulės, kuris taip pat pasirūpina apsauga nuo saulės su SPF14. Abu tinka visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai. Atspalviai prisitaiko prie odos spalvos.

Tenka prisiminti ir priminti, kad BB kremai neskirti maskuoti. Jie suteikia lengvą atspalvį, sveikumo, gyvumo. Kartu su „Alima“ arba „Lily Lolo“ pudra ant viršaus, man šis BB kremas yra netoli tobulumo.

„Whamisa Organic Flowers BB Cream“ koziris yra Azijai būdingi chrizantemų ir lotoso žiedų ekstraktai, užtikrinantys intensyvų odos drėkinimą. Rozmarinų bei levandų eteriniai aliejai padeda nuraminti sudirgusią odą.

BB kremas nėra labai skystas, tačiau jo konsistencija yra teisinga, leidžianti paskirstyti kremą neskubant ir patogiai, jam anksčiau laiko nepradėjus džiūti.

Dėl to reikia padėkoti alyvuogių aliejui ir sviestmedžio sviestui, kurie yra sudėties pradžioje ir taip pat suteikia BB kremui stabilumo bei odos lipidų sluoksnį atstatančių, jos atsparumą didinančių savybių.

„Whamisa“ BB kremo sudėtyje yra ne tik fermentuotų chrizantemų bei lotoso žiedų, bet ir fermentuotų kiaulpienių šaknų. Dar išskirčiau odai labai naudingo saldymedžio šaknies ekstraktą, tiesa, tai nėra fermentacijos produktas. Daug drėkinimo duodas ir pačiu pirmu numeriu einantis alavijo ekstraktas. Taip pat sudėtyje yra fizinių saulės apsaugos filtrų: titano dioksido ir cinko oksido. Neaišku kokią tiksliai, bet minimalią apsaugą jie odai suteikia.

Sertifikuotas „BDIH - Cosmos Organic“.

Jei turite vizualinių rūpesčių nekeliančią odą, rekomenduoju išbandyti „Whamisa“ BB kremą.

„Whamisa Organic Flowers BB Cream“ sudėtis, INCIAloe Maculata Leaf Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Titanium Dioxide, Lactobacillus/Chrysanthemum sinense Flower ferment Filtrate*, Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate*, Lactobacillus/ Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Scutellaria Baicalensis Root Extract**, Paeonia Suffruticosa Root Extract**, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract**, Zinc Oxide, CI 77492, CI 77491, Xanthan Gum, CI 77499, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, d-Limonene, Linalol
*certified organic, **natural preservative


„Whamisa“ BB kremas pirktas „Ecco Verde“, jo kaina - 34,99 euro/40 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)