, , ,

Veiksminga „Madara“ SOS kaukė veidui

21:54


Sėkmingai ekologiškos kosmetikos kelius į tolimiausias rinkas minanti kaimyninės Latvijos „Madara“ per britų „Naturisimo“ parduotuvės grožio dėžutę išplatino testerinį SOS kaukės variantą. Siūlyčiau šią kaukę „Madarai“ naudoti kaip vizitinį gaminį, nes ji tikrai to verta.

Daugybę „Madara“ gaminių iki šiol galėjau pavadinti pernelyg atsargiais. Nors teko naudoti ir priemonių plaukams, ir bandyti jų makiažo pagrindą, nekildavo ranka nei jų fotografuoti, nei vertinti. Toks įspūdis, kad kartu su pirmąja eko banga gimęs brand'as norėjo įtikti visiems: kad nebūtų per sunku, per riebu, per... Galiausiai kažką panaudojus net nebūdavo kažkokio apčiuopiamesnio efekto - prisimenu tik stiprų ir malonų žolinį kvapą.

Daug vietos augalų naudojanti „Madara“ liko sau ištikima ir šį kartą: kaukėje yra šiaurės bijūno šaknies ekstrakto, kuris intensyviai drėkina, kondicionuoja odą, ją tonizuoja, veikia kaip antioksidantas, išlygina ją, saugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir priešlaikinio senėjimo

Šiaurinio bijūno šaknies ekstraktas suteikia intensyvų drėkinimą, kondicionavimą, tonizavimą, antioksidantų ir odos išlyginimo efektus, apsaugo odą nuo žalos aplinkai ir priešlaikinio senėjimo. Labai įdomu ir neįprasta, bet tokias įprastas plaukų priežiūrai dilgėles „Madara“ taip pat padarė veido odos priežiūros dalimi dėl priešuždegiminio poveikio, taip veikia ir linų sėmenų ekstraktas. Na ir modernus štrichas - stipriai drėkinanti hialurono rūgštis.

Analizuojant kaukės sudėtį, ji pradedama vandeniu ir lengvu simondsijų aliejumi, taip pat Damasko rožių vandeniu ir riebiuoju alkoholiu bei kitais odos kondicionieriais, kaukė pagerinta ir sviestmedžio sviestu. Lengvai rausvą spalvą kaukei suteikia šaltalankių ekstraktas, kuris sudėtyje yra aukščiau už paties gamintojo akcentuojamus ingredientus.

Labai maloni kaukė, superinis surastas jos balansas - neriebi, bet ir ne per lengva, kokia staigiai susigeria kaip kremas ir tiek žinių. Ne per tiršta, ne per slidi. Ja gerai pasidengia oda ir po to paprastai nusiplauna.

„Madara“ SOS kaukė pamaitina odą, ją sudrėkina, pakelia tonusą ir išlygina. Rezultatas - atsigavusi, švelni ir nešerpetojanti oda. Liuksiškas dalykėlis, sertifikuotas „Ecocert“.

„Madara“ SOS kaukės sudėtis, INCIAqua, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Sodium PCA, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic acid, Aroma, Arachidyl Glucoside, Betaine, Linum Usitatissimum (Flax/Linseed) Seed Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Coco Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolysed Glycosaminoglycans, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol, Sodium Phytate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Iron oxide CI77492, Xylitol, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Eugenol.

Kaukė pas mane atkeliavo su „Naturisimo“ grožio dėžute, parduotuvės puslapyje ji kainuoja 15 svarų/12,5 ml. Viso dydžio pakuotės kaina - 35 svarai/60 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)