, , ,

Riboto leidimo „Martina Gebhardt“ liepų losjonas

22:34


Vasarą oras Lietuvoje pakvimpa medumi, o kai mieste einant šaligatviu padai pradeda lipti prie žemės reiškia, kad pražydo liepos ir jų žiedų saldumas tiesiog teka ant žemės. Liepų žiedų kvapo neįmanoma su niekuo sumaišyti, nebent prisirinkti, sudžiovinti ir uždaryti stiklainyje iki pirmo ar po to jau bet kurio eilinio peršalimo. „Martina Gebhardt“ saldžius liepų žiedus sudėjo į riboto leidimo liniją „Tassilo Linde“.

Prisipažinsiu nuoširdžiai - labai retai noriu pirkti riboto leidimo gaminius. Jei patiks, o gamintojas nutrauks jų gamybą, bus gaila, kad nebeliko prekyboje. Tai viena priežastis. O antroji - gal gamintojas dėl kažkokių priežasčių pats netiki gaminio sėkme? Bet iš meilės liepžiedžiams ko tik nepadarysi...:)

Vasaros metu jį naudojau dažniausiai vieną ir intensyviau, kai rudenį orai atvėso, grįžau prie savo įpročio maišyti su serumu, aliejais, CO2 ir kitais pagerinimais, priklausančiais nuo oro sąlygų draugiškumo.

Kai vasarą aplink žydi viskas, gausu spalvų ir kvapų, šis losjonas nedarė tokio įspūdžio, kokį palieka dabar, kai gamta susiruošusi ilsėtis. Lengvas, gaivus ir kvapas jo ne saldus, ne liepų, o net su šiek tiek tonizuojančia citrusine nata, kuri atsiskleidžia losjoną tepant ant veido. Ypatingai ryte nueina teisingas signalas smegenims: užteks miegoti, keliamės!

Losjono sudėtis yra minimalistinė, tačiau apgalvota. Tokios sudėties ir tokio lengvumo losjonai labai tiktų tiems, kas turi maitinimo stokojančią odą, bet bijo riebumo. Čia įkomponuotas ne tik sviestmedžio sviestas, bet ir kakavos sviestas. Nepaisant to, losjonas yra neriebus, skystos konsistencijos.

Liepos sudėtyje paminėtos tris kartus - liepų žiedai, firminė „Martina Gebhardt“ spagirinė liepų esencija bei liepžiedžių eterinis aliejus. Beje, derintas su santalų eteriniu aliejumi.

Liepžiedžiai veikia priešuždegimiškai, kaip stiprus antioksidantas dėl sudėtyje esančių flavonoidų (veikia prieš odos senėjimą) ir glikozidų (šviesina odą). Liepžiedžiai taip pat gaivina ir kondicionuoja odą.

Nuostabus, gaivus ir gaivinantis. Gaila, kad riboto leidimo.

„Martina Gebhardt“ liepų losjono veidui sudėtis, INCIAqua, Olea Europaea Fruit Oil°, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Cetearyl Alcohol, Tilia Cordata Flower, Leaf, Root and Bark Extract, Rosa Damascena Flower Water°, Lecithin*, Sambucus Nigra Root Extract°, Magnolia Officinalis Bark Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract°, Cetyl Alcohol, Spagyrische Essenz von Tilia Cordata Flower, Leaf, Root and Bark Extract, Gold, Silver, Sulfur, Aroma* (ätherisches Öl von Lindenblüte*, Sandelholz*, Geraniol**, Linalool**, Eugenol**, Benzylalcohol**)
° demeter-certified, * certified organic, ** from natural essential oils

Pirktas „Ecco Verde“, jo kaina 9,59 euro/30 ml. Lietuvoje „Martina Gebhardt“ prekiauja Livinn“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)