, , ,

„Tata Harper“ odos SPA: aliejus su retinoine rūgštimi

14:46


Aliejai turi savo specifiką ir anaiptol ne kiekvienas juos mėgsta. Aš irgi labiau iš tų atsargiųjų, bet, kaip sakoma, kuo tik nejuokauja gyvenimas. Man jis iškrėtė pokštą „Tata Harper“ aliejaus mišinio pavidalu, kurį priskirčiau prie didžiausių šių metų grožio atradimų.

Kol bandžiau „Tata Harper“ mini kaukes ir balzamus, net nenutuokiau, kad stebuklas stovi šalia. Ir iki dabar sunku patikėti, kad aliejų mišinys su ekstraktais gali būti tikras grožio multitaskeris, naudojamas su tiek įvairių paskirčių: akių vokams, paakiams, antakiams, highliterio efektui išgauti, plaukų galiukams puoselėti, saulės sukeltiems nudegimams gydyti, jautriai ir dirgstančiai odai raminti, net nagų odelėms minkštinti. Dėl pastarojo jau gal tiek to už tokią kainą, susitelkime geriau ties akimis.

„Tata Harper“ yra premium klasės natūrali kosmetika. Ji ne tik parduodama mažmeninėje rinkoje, bet ir naudojama grožio salonuose, SPA. Beje, SPA efektą namuose pakartoti sunku dėl kelių priežasčių:  tam reikia skirti sau kokybiško ir ramaus laiko, maksimaliai atsipalaiduoti, ką sunku pasiekti bent be minimalaus masažo, o savimasažas čia ne visai išeitis. Būtent tokiame kontekste vertinau „Tata Harper“ aliejaus poveikį - koks jis yra įprastinėmis namų sąlygomis ir rankose žmogaus, kuris aliejumi tiesiog pateps odą.

Kadangi aliejaus miniuko pakuotė yra pailgas buteliukas su metaliniu rutuliuku, padariau išvadą, kad tai pirmiausiai yra paakių priežiūros priemonė. Be to, veido oda ir rankos pasensta greičiausiai, todėl jų negalima skriausti dėmesiu. 

Nustebau, likau priblokšta, išsižiojau. Tai, ką daro šis aliejus, yra visiškas wow! Ir vargu, ar tokį jo poveikį būtų galima numatyti vien pagal sudėtį.

Pasitepiau. Labai lengvas, labai gerai ir greit susigeria, labai kvepia gėlėmis. Bet aliejų su tokiomis savybėmis pririnktume ne vieną ir ne du. Užtat atsikėlus iš ryto kaskart matau, kad net atpažinti veidą sunku: šviežias, skaistus, žvilgsnis nuskaidrėjęs, mimikos raukšlelės išsilyginę. Įspūdingas efektas ir nepaneigiamai nuostabus dalykas, paverčiantis įprastą naktį SPA seansu.

Iš pirmo žvilgsnio, aliejaus sudėtyje stebuklų tarsi ir nesimato: erškėtrožių, alyvuogių, simondsijų (jojobos) ir abrikosų kauliukų aliejai. Taip pat juodųjų serbentų, medetkų, vaistinių agurklių, alfalfa, arnikos ir liepų ekstraktai, eteriniai aliejai ir benzilo alkoholis, kuris, tikėtina, yra natūrali panaudotų eterinių aliejų sudedamoji dalis, o ne specialiai pridėtas konservuojantis ingredientas, tačiau sudėtyje jį privalu žymėti atskirai, kaip ir kitas sudedamąsias eterinių aliejų dalis.

„Tata Harper“ šį mišinį vadina vitaminų kokteiliu odai, jame yra vitaminų, amino rūgščių ir mineralų. Retinoinė rūgštis yra vitaminas A. Jei šis vitaminas yra sintetintas į tam tikras formas, Europos Sąjunga riboja jį kosmetikoje. Iš kitos pusės, jis laikomas jaunystės eliksyru, jei naudojamas apgalvotai ir saikingai. Šiuo atveju vitamino A šaltiniai yra natūralūs aliejai ir ekstraktai, jis nėra sintetinės, koncentruotos formos, todėl laikau jį absoliučiai saugiu reikalu.  

„Tata Harper“ Retinoic Nutrient Face Oil sudėtis, INCIRosa Rubiginosa Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Sambucus Nigra Fruit Extract, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Arnica montana (Arnica) Extract*, Tilia europaea (Linden) Leaf & Flower Extract*, Aroma**, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. 
*Ingredients from Organic farming 
**Clinical grade essential oils blend

„Tata Harper“ aliejaus kaina 48 JAV doleriai/10 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)