, , ,

„The Organic Pharmacy“ mini serumų duetas veidui

14:22


Britiškų šaknų „The Organic Pharmacy“ kosmetika yra tiek gera, kiek brangi. Neteko matyti, kad gamintojas mėtytųsi mėginukais ar būtų labai lengva įsigyti miniukų, todėl buvau beveik tikra, kad „The Organic Pharmacy“ serumų duetui atsidūrus sausio mėnesio britų parduotuvės „Naturisimo“ grožio atradimų dėžutėje, ją pirkėjos tiesiog išgraibstys. Na bet ne. Sausis praėjo, atėjo vasaris, o tą pirmąją metų dėžutę vis dar buvo galima įsigyti.

Serumas

Mini versijų po 5 ml rinkinyje iš tiesų serumas tik vienas - tai geltonos spalvos, aliejų ir eterinių aliejų mišinys „The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum“. Serumas pagamintas iš erškėtuogių aliejaus, morkų ekstrakto, saulėgrąžų aliejaus. Jau vien pirmieji du ir po vieną būtų liuks kokio gerumo.


Sudėtyje taip pat yra vitaminų C, B, E. Serumas nuostabiai kvepia citrinų, apelsinų ir greipfrutų eteriniais aliejais.


Kiek šį serumą naudojau vieną, įsitikinau, kokia lengva ir maloni jo konsistencija, jis labai greitai ir smagiai susigeria, ant odos nepalieka nei blizgumo, nei riebumo jausmo, o jausmas - be gaaalo malonus ir dėl to, kad odą maloniai stangrina, ir dėl švelnaus citrusinio kvapo.


Gelis

Kita šios porelės, kurią „The Organic Pharmacy“ rekomenduoja naudoti kartu, dalis yra lengvas antioksidacinis gelis veidui. Kaip ir aliejinio serumo, „The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel“ gelio sudėtis puiki ir neperkrauta: alavijas, jūros dumbliai, kolageno gamybą odoje stimuliuojantys augalai bei vitaminai. Iš augalų sudėtyje yra mums gerai pažįstamų avižų, medetkų, mėlynių, našlaičių, jonažolių ekstraktai, morkų sėklų aliejus. Egzotikai atstovauja imbieras, azijinės centelės, 

Gelis pakvėpintas pelargonijų ir citrusų - citrinų, apelsinų, greipfrutų eteriniais aliejais.

Nagrinėjant gelio sudėtį įdomi būtent toji jūrinė dalis. Taip, gelyje yra raudonųjų dumblių (Chondrus Crispus) - jie yra 14-i. Bet gerokai aukščiau sudedamųjų dalių sąraše, net 5-oje vietoje yra alginas. Tai iš dumblių išgaunama medžiaga, turinti tiesiog stebuklingą vėsinantį ir stangrinantį poveikį odai. Jei girdėjote ar teko naudoti tokį dalyką kaip alginatinės kaukės, tai štai, iš čia ir alginatai.

Alginatai yra glotnios tekstūros, bet kartu ir skvarbiai lipnios tekstūros - teko kažkada per patirties trūkumą teptelėti ant plaukų, tai net prisiminti nenoriu, kaip sunkiai ėjosi alginatus nulupti. Tačiau „The Organic Pharmacy“ gelyje jie yra viena iš sudėtinių dalių ir tokiais išreikštais pašaliniais poveikiais, žinoma, nepasižymi, užtat stangrinantis ir gaivinantis poveikis yra labai ryškus.

Vien dėl aukštai gelio sudėtyje esančių alginatų ir jų poveikio labiau geliui, o ne aliejiniam serumui priskirčiau momentinio odos stangrinimo priemonės titulą, nors gamintojo aprašymuose savo veikimu išgirtas būtent serumas.

Išvada

Abi priemones „The Organic Pharmacy“ priskiria savo antiaging, tai yra linijai prieš senėjimą.

Mano asmenine nuomone, gana retas atvejis, kuomet taip puikiai dera ir puikus poveikis, ir didelis malonumas priemones naudojant. Iš pradžių atrodė, kad tai dėl citrusų ir gėlių kvapo, bet iš tiesų ir ant odos matosi, kad jai labai patinka. Ji šviesesnė, stangresnė, standesnė, atsipalaidavusi, poros taip pat mažesnės.

Minusas atsirado irgi, bet vertinu jį kaip nekritinį. Gelio tūbelė prarado spaudimą ir gelį tenka iš jos išgauti kratymo būdu.

Verta atkreipti dėmesį ir į šių priemonių kainą.  Aliejinio serumo kaina siekia 85 svarus, o gelio - 59 svarus. „Naturisimo“ dėžutės pristatyme, kuris išsiskleidžia per nuorodą iš elektroninio pašto, buvo nurodyta, kad vien „The Organic Pharmacy“ dueto vertė yra 20 svarų, kai visa dėžutė buvo parduodama po 19,95 svaro. Taigi, šįkart matematika buvo pirkėjo pusėje.

„The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum“ sudėtis, INCIRosa Canina Fruit Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Helianthus Annus Seed Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Dimethyl MEA, Thioctic acid (Alphalipoic acid), Dimethyl sulfone, Sodium Lactate.

Serumas kainuoja 85 svarus/35 ml.

„The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel“ sudėtis, INCIAqua (Water), Aloe Barbardensis Leaf Juice, Alcohol (Rye), Vegetable Glycerin, Algin, Avena Sativa (Oat) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Leaf Extract, Vaccinum Myrtilis (Bilberry) Fruit Extract, Viola Tricolore Flower Extract, Polygonum Fagopyrum Seed Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Dimethylaminoethanol (DMAE), Alpha Lipoic Acid, Methylsulfonyl-methane (MSM), Lactic Acid, Limonene, Citrol, Linalool.

Gelio kaina 59 svarai/35 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)