, , , ,

„Alima Pure“: universaliausias akių šešėlis

08:19

Alima Pure akių šešėliai, Raven

Pradėjome nuo „Alima Pure“ tobulos sudėties mineralinės pudros, su kuria santykis išsprendžiamas kartą ir visiems laikams - kai atsirenkamas tinkamas atspalvis. Tuo tarpu spalvų paletės tradiciškai gyvena atskirą gyvenimą: dalis spalvų nesulaukia populiarumo ir jas nustojama gaminti, dalis atsiranda naujų, dalis - tik tam tikram laikui ir būna riboto leidimo.

Tarkime, kad neturime nei pinigų, nei poreikio turėti aibę šešėlių, o mūsų siekis yra daugiausiai kelios, ar net vienintelė universali spalva. Pasirinkime sudėtingiausią užduotį - tebūnie viena spalva. Toks galėtų būti „Alima Pure“ gaminamas matinis akių vokų šešėlis „Raven“ (liet. varnas).

Pliusai:
  • Netiesmuka, nekategoriška, ruda į pilkumą spalva,
  • Tinka tiek šviesesnio, tiek tamsesnio gymio moterims,
  • Pakankamai švelnus šešėlis dieniniam, pakankamai pigmentuotas vakariniam makiažui,
  • Tinka ne tik akims, bet ir antakiams paryškinti.
Minusas:

  • Neskirta naudoti su šlapiu šepetėliu arba šlapiems „pravedimams“, nes praranda ryškumą ir nuo drėgmės pabąla.
Alima Pure Raven swatches

Klasikinis šešėlis geras tuo, kad „uždengia“ tiek akių, tiek antakių paryškinimo klausimą. Jeigu spalva tinka, nereikia turėti atskirų priemonių, „Raven“ gerai abiem atvejais.

Atskiras klausimas dėl pigmentacijos, tačiau nei prie pliusų, nei prie minusų jo nepriskyrėme, kadangi skirtingi makiažo įpročiai gali lemti skirtingą vertinimą.

Jeigu darantis makiažą esate įpratę naudoti stipriai pigmentuotas priemones ir vėliau jas išsklaidyti, šis „Alima Pure“ šešėlis gali pasirodyti pigmentuotas silpniau, kadangi tamsėja ir ryškėja su kiekvienu papildomu sluoksniu.

Tos, kurios dėl jautrios, plonos, trynimų nemėgstančios odos ar dėl makiažo įgūdžių trūkumo mėgsta tinkamą spalvą išgauti laipsniškai, žingsnis po žingsnio, įprastos dažymosi rutinos šešėlis „Raven“ nepakeis.

Universalus, mylimas, nuolat kartojamas!

„Alima Pure“ matinių šešėlių sudėtis, INCI: Mica (CI 77019). May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007). Nothing more.

„Raven“ šešėlio kaina yra 12,5 JAV dolerio/2,5 gr, įsigyti galima tiesiogiai „Alima Pure“ interneto tinklapyje arba per tarpininkus.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)