, , , ,

Nr.18 lūpdažis. Geras lūpdažis

20:15

ekologiškas šalto tono lūpdažis

Argi ne puiku, kai išsipildo kad ir mažas, neglobalus noras? Kaip ne kaip geros emocijos, sako, ilgina gyvenimą. Prie jo trukmės prisidėjo „Kvapų namų“ lūpdažis Nr.18, kurio pavadinimas beveik toks pats paslaptingas kaip legendinio britų agento 007, kitaip vadinamo Džeimsu Bondu.

Tai yra rausvai kreminių bugenvilijų (Bougainvillea) spalvos, šalto tono matinis lūpdažis.

Beje, šio lūpdažio adresu esu girdėjusi ir tokį apibūdinimą: „sukepusio kraujo spalvos“. Neišsigandau, labai patinka kūniški pavadinimai ir asociacijos! Sukepusio kraujo spalvos lūpdažis ant lūpų, šešėlis „Kaulas“ (angl. „Bone“) ant akių vokų. Baisoka, ar ne? :)

Skaičiais vadinamų „Kvapų namų“ lūpdažių nebandžiau tikrai ilgai. Viena vertus todėl, kad apskritai sunkiai draugauju su lūpdažiais ir kenčiu, jei reikia pasidažyti preciziškai, ko reikalauja ryškesnė, intensyvesnė spalva. Antra priežastis irgi asmeninė, kadangi lūpos nuolat sausos ir sunku rasti lūpdažį, kuris gerai bei ilgai maitintų.

Trečioji priežastis buvo susijusi su „Kvapų namų“ klienčių viešai išsakoma nuomone, sukėlusia abejonių dėl šių lūpdažių tapatybės: jie lūpdažiai ar vistik lūpų balzamai su spalva? Be to, ilgiau naudojant neva atsiranda grūdelių. Kai rinkoje yra toks didelis visko pasirinkimas, lūpdažio tapatybė ar grūdėtumas nėra svarbiausias gyvenimo klausimas.

Į „Kvapų namus“ ėjau ieškoti dovanos, tačiau privalomai nagrinėdama visą lūpdažių paletę, kartu radau ir spalvą, kurios maniau sau nerasiu niekad: kad neišsišoktų, nepakeistų natūralios spalvos, o tik ją natūraliai, saikingai paryškintų.

Bandant ant rankos, patiko ir šilko slidumo pojūtis, kuris sufleravo, kad lūpdažis bus gerai maitinantis, bet ne tiek riebus, kad nutekėtų ant smakro.

„Kvapų namų“ lūpdažis Nr.18 tapo vienu puikiausių šių metų atradimų ir įeis į asmeninę istoriją kaip priemonė, pakeitusi nuomonę apie lūpdažius apskritai. Jis patiko taip, kad kol prisiruošiau fotosesijai, jį beveik išbaigiau.

To dar nėra buvę, kad lūpdažis susinaudotų tokiu greičiu, nepasiekęs savo „pensijinio“ amžiaus. Ir ne todėl, kad būtų neekonomiškas, o dėl to, kad tepiau ir tepiau, tepiau ir tepiau. Prieš išeidama iš namų, prieš grįždama, eidama gatve, važiuodama ir kitomis, dažniausiai apsunkintomis, nepatogiomis sąlygomis.

ekologiškas šalto atspalvio lūpdažis

Realybėje spalva vos tamsesnė ir intensyvesnė, tačiau ne tokia intensyvi, kad lūpdažiu nebūtų įmanoma pasidažyti tiesiog einant gatve.


Tai nėra blizgis su spalva, tai vistik lūpdažis. Spalvos pigmento kiekis, konsistencija, tvirtumas atitinka lūpdažio apibrėžimą. Lūpų blizgiai yra minkštesni, labiau tirpūs ant odos ir mažiau spalvina. Į balzamus „Kvapų namų“ lūpdažiai panašiausi tuo, kad tikrai gerai maitina ir suminkština lūpas.


Tai ką matote nuotraukose, yra žmogiškas vieno žmogaus pasirinkimas, nes „Kvapų namų“ paletėje galima rasti kur kas labiau pigmentuotų ir ryškesnių lūpdažių.

Pliusai:

  • Visiškai natūrali sudėtis, nėra gyvūninių ingredientų,
  • Pakankama pigmentacija,
  • Geras lūpų padengimas ir švelni spalva,
  • Nereikalauja dažymosi preciziškumo su veidrodžiu ir paruoštų tobulo minkštumo/drėgnumo lūpų,
  • Lūpas apsaugo, intensyviai minkština ir drėkina.
Minusai:

  • Iš to gerumo greitai baigėsi!
Atskiras pastebėjimas dėl grūdelių. Jų susidarė, tačiau nurašau tai natūralių medžiagų gyvybingumui. Juo labiau, kad jie netrukdė dažytis ir greitai tirpo ant lūpų, nepakeisdami lūpdažio savybių, negadino padengimo, nebuvo kieti ir nedraskė.

„Kvapų namų“ lūpdažio Nr.18 sudėtis, INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cera Flava, Kaolin, Illite, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Carnauba Acid Wax, Iron oxides.

„Kvapų namų“ lūpdažio kaina yra 26 litai/4 gr, įsigyti galima „Kvapų namuose“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)