, , , ,

Iš mažo į didelį: „Inika“ krempudra

09:15

Inika Honey

Kaip matote, „Inika“ krempudra evoliucionavo iš mažos bandyminės pakuotės į įprastinę didelę.

Nepigios kosmetikos priemonės kartais atgraso nuo noro net bandyti, jei kyla abejonių, ar gaminys bus patempiamas kišenei. Kur dar klausimas, ar apskritai tiks - ypač, jei tai nėra paprastai ir lengvai išbandomas dalykas parduotuvėje pakeliui.

Postūmiu išbandyti „Inika“ krempudrą tapo galimybė tai padaryti už nedidelę kainą. Pagarba tiems „Inika“ kompanijos vadovams, kurie priėmė sprendimą gaminti šios krempudros mini pakuotes. Žingsnis po žingsnio ir „Inika“ turi nuolatinę pirkėją.

Apie „Inika“ krempudrą „Natūraliame ID“ rašyta išsamiai, su nuotraukomis ir palyginimais. Per šį laiką nuomonė nepasikeitė, todėl šios pudros savybėms ir elgsenai ant veido laiko ir vietos neskirsiu, nes tektų pakartoti tą patį, kas jau parašyta.

Šįkart apie tą klausimą, kuris nedavė ramybės nuo pat pradžių: kaina. 30 mililitrų krempudros kainuoja apie 120-130 litų. Tai ir daug, ir ne. Štai kodėl:


  • Brangu dėl sumos, sumokamos iš karto/pigu dėl krempudros ekonomiškumo.
Būtent kainos ir ekonomijos santykis geriausiai nusako, ar gaminys vertas savo kainos. Aišku, su sąlyga, jei jis tinka viskuo kitkuo.

Daug pasakantis faktas, kad vos 6 mililitrų „Inika“ krempudros pakuotės užteko daugiau negu dviem mėnesiams, naudojant praktiškai kasdien, išskyrus kelias dienas. Plius, dalinausi bandymams ir pažiūrėjimams. Ir dar buvo ne pabaiga. Grubiai skaičiuojant, 6 mililitrų gali užtekti trims mėnesiams, o visos pilnos pakuotės - metams. Į mėnesį susidarytų iki 12 litų. Maksimum.

Ekologiška, sertifikuota, lengva, gaivi ir pasiteisinusi viskuo!

Įsigyti galima Austrijos „Ecco Verde“, kaina 35,99 euro/30 ml,
Didžiosios Britanijos „Love Lula“, kaina 29,50 svaro/30 ml,
Lietuvos „Bioeco“, kaina 139 litai/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)