, , ,

Ekonomija: dantis valome druska

09:12


dantų valymas druska, dantų balinimas

Išbandyta praktikoje ir veikia: jei po ranka neturite dantų pastos, o tik druskos, dantis galite kuo puikiausiai galite išsivalyti ir su ja! Švelnų druskos tirpalą galima naudoti kaip skalavimo skystį, nes druska turi dezinfekuojančių, žaizdelėms gyti padedančių savybių.

Tik žinoma, tą reiktų daryti ne su rafinuota ir ne su abejotinos kokybės druska. Mes naudojame rožinę Himalajų druską, arba jos kristalus.


Saugiausia dantis valyti patrinant drėgną šepetėlį į Himalajų druskos kristalą: taip nėra rizikos padauginti pačios druskos bei pažeisti dantų emalį stambesniais, aštresniais kristalais. Jeigu po ranka yra tik malta druska, tiesiog sušlapinkite šepetėlį, padažykite į druską arba užberkite jos ant viršaus ir leiskite aptirpti. Viskas. Belieka įprastinė dantų nuvalymo procedūra.


Pakistane iš maždaug pusės kilometro gylio kasama Himalajų druska turi dantis balinančių, antibakterinių savybių.


Rožinės spalvos Himalajų druska, teigiama, turi 84 mikroelementus ir yra viena švariausių pasaulyje, nes glūdi giliai ir nėra užteršta. Dėl mažesnio natrio kiekio ji nesikaupia organizme, neskatina audinių tinimo (išbandyta ir įsitikinta praktiškai). Ji nėra chemiškai apdorojama, konservuojama ar rafinuojama. Tačiau, kaip ir bet kuriuo kitu atveju, siekiant išvengti klastočių ir nesąžiningų druskos kasėjų, patariame ją pirkti iš patikimų pardavėjų.


Dantų pastomis „Himalaya“ su rožine Himalajų druska prekiauja „Livinn - sveiki produktai“, druskos dantų pastą gamina „Weleda“, Lietuvoje ja prekiauja „Holos“.


Tuo tarpu mes siūlome idėją išbandyti ekonomišką, paprastą ir pigų namų variantą.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)