, , , , ,

Ekonomija: taupus ekologiškas „Sonett“ muilas

07:47

ekologiškas muilas

Spalvotų, kvepiančių, įvairių formų muilų pasiūla tikrai didelė. Už aukštesnę kainą galima surasti muilo gabalėlį, visiškai atitinkantį norus ir skonį. „Natūralus ID“ tęsia temą apie ekonomiją, nesipykstančią su ekologija, ir šįkart rašo apie švelnų, netęžtantį, bekvapį „Sonett“ muilą, turintį net kelis eko sertifikatus.

Pradėjusi šį įrašą pagalvojau, kad rašyti apie šį „Sonett“ muilą yra beveik tas pats, kaip rašyti apie šaukštą sriubai ar skėtį lietui. Tiek įsišaknijęs įprotis turėti jį namuose, kad sunku net įsivaizduoti, ką reikštų neturėti. Jis nepakeičiamas: vonioje, virtuvėje bei visokioms subtilioms procedūroms.

„Sonett“ muilas pagamintas palmių ir kokoso aliejų pagrindu. Palmių aliejus suteikia muilui tvirtumo, kokosai - gerą putojimą.

„Sonett“ muilo naudojimas

Man šis „Sonett“ muilas yra „must have“ (angl. privalomas turėti) variantas be išlygų, nes visuomet tos pačios, stabilios kokybės, išlaikytas, bekvapis, taupiai naudojasi ir parduodamas gera kaina.

Reiktų prisipažinti, kad asmeniškai nepatinka dušo želės. Tiesiog. Vonioje labiausiai mėgstu muilą ir dar tokį, kad nenusibostų. Ir kad neerzintų jo kvapas bei nesikirstų nei su nuotaika, nei su paros metu.

„Sonett“ muilas šiuo atžvilgiu yra puikus pasirinkimas, nes yra bekvapis ir nesvarbu, ar jis muilinamas ryte, kai norėtųsi žvalinančio poveikio, ar vakare, prieš einant miegoti. Jei yra poreikis, tokiu atveju galima naudoti kitas kūno priežiūros priemones: pienelius, losjonus, kremus, aliejus ar eterinius aliejus.

Būtent šis „Sonett“ muilas puikuojasi ne tik vonios, bet ir virtuvės muilinėje. Dėl tos pačios priežasties - kad, gaminant maistą, rankų oda neprisigertų svaigių, „nevalgomų“ ar nesuderinamų kvapų. Nieko dėl to nenutiktų, tačiau pačiai nemalonu čiupinėti obuolius, levandomis kvepiančiomis rankomis.

Trečia, tačiau ne paskutinė pagal reikšmingumą šio muilo paskirtis - jo naudojimas veidui. Ne kaskart ir ne kasdien tikrai, tačiau jeigu norisi gero nuprausimo prieš odos šveitimą, muiluoju „Sonett“. Taip pat gerai jis tinka ir skutimui.

„Sonett“ muile, kaip nurodo gamintojas, nėra jokių dažančių, kvapių medžiagų, sintetinių priedų, tarp jų - optinių baliklių. Muilas yra gerai subrandintas, o lengvai rusva spalva yra natūralių sudedamųjų dalių sąveikos rezultatas.

Sertifikuotas „EcoControl“, „Ecogarantie“ ir „Vegan Society“.

„Sonett“ muilo sudėtis, INCI: Sodium palmate*, sodium cocoate*, glycerine*, sodium chloride, sodium thiosulfate
*certified organically grown

Įsigyti galima „Holos“, „Sonett“ muilo kaina 3,15 lito/100 gramų.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)