, ,

Lengvas „Pacifica“ serumas su rožiniu kvarcu

15:19


Kosmetikos gamintojai vis dažniau draudžiasi nuo to, kad jų pažadas suteikti odai skaistumo ir švytėjimo kuo mažiau priklausytų nuo klientų ir... prideda žėručio. Tą patį padarė JAV bendrovė „Pacifica Beauty“, išnaudodama brangiųjų akmenų (angl. gems) išpopuliarėjimą grožio bei sveikatos reikmėms. Šįkart apžvelgsiu „Pacifica Beauty“ serumą su arbūzais, rožiniu kvarcu bei citrinžole „Gem Serum Radiant Drops“, kuriam šį kosminį švytėjimą buteliuke ir suteikia žėrutis.

Prieinamos kainos serumas yra gaivus, jo sudėtyje yra tik lengvi avokadų, erškėtuogių aliejai ir keli lašai vitamino E, todėl jis geriausiai tinka naudoti tuomet, kai yra labai karšta. Į odą susigeria greitai, nepalieka jokio lipnumo ar traukimo jausmo.

Nebūdama didelė žėručio, kurio kai kurie gamintojai nesuvaldo ir visomis prasmėmis padaugina iki nesuvokiamo lygio, turiu pastebėti, kad „Pacifica Beauty“ serumo ant veido šia prasme nesimato. Ir pačios dalelės yra labai smulkios, ir pats švytėjimas yra „multi“ tipo, ne vien tik violetinis, kaip gali pasirodyti iš šalies. Užtat gaivumo prideda, tas tiesa.

Sudėtį įvertinti kur kas sunkiau. Iš ingredientų sąrašo matyti, kad rožinis kvarcas serumo sudėtyje dalyvauja kaip ekstraktas ir gamintojas jo savybių aprašyme iš viso nemini. Tiesiog nurodo, kad serumas tinka visiems odos tipams, ypatingai - dideliems svajotojams, kad ir ką tai reikštų. Taip kad belieka googlinti ir pagal savo skonį spėlioti, kokia yra rožinio kvarco nauda odai.

Panašiai vertinčiau ir citrinžoles, kurių net sudėtyje nėra nurodyta - tiesiog greičiausiai jų yra serumui panaudotos kvapų kompozicijos sudėtyje. Kalbant apie kvapą, priskirčiau jį prie gaivesnių „saldainiškų“ kvapų, panašiai kaip ir daugumos bandytų „Pacifica Beauty“ priemonių. Nesitikėkite iš jų rimtesnės, europietiško tipo aromaterapijos - net purškalas su pačiuliais neturėjo jokios užuominos į pačiulius, kuo mane smarkiai nuvylė.

Iš etiketėje paminėtų augalų šeštoje sudėties pozicijoje yra arbūzų ekstraktas, kuris drėkina, tonizuoja, veikia prieš senėjimą ir mažina sebumo gamybą. 

Sakyčiau, kad šiame serume visą darbą padaro tos sudedamosios dalys, kurios etiketėje nefigūruoja. Pirmiausiai tai populiarus drėkiklis hialuronas - ketvirtas sudėtyje bei raudonųjų dumblių ekstraktas, kuris regimai stangrina odą ir padeda jai regeneruotis. Man dumbliai visuomet yra wow argumentas, jei pamatau juos sudėtyje.

Nepaisant liūdnų natų apžvalgoje man šis serumas patiko. Labai realu, kad laikui bėgant įspūdžiai apie jį išdils, tačiau išnaudojau visą buteliuką ir juo tikrai džiaugiausi. Naudojosi lengvai ir maloniai, neerzino, rezultatas ir odos būklė irgi patiko - ko dar reikia? :)

Rekomenduoju tiems, kurie nori paprasto, neįkyraus varianto odos priežiūrai.

Daugiau nuotraukų yra Feisbuke ir Instagrame.

„Pacifica Beauty“ serumo „Gem Serum Radiant Drops“ sudėtis, INCI: Aqua, Glycerin, Sclerotium gum, Sodium hyaluronate, Mica, Citrullus lanatus (watermelon) fruit extract, Persea gratissima (avocado) oil, Rosa canina fruit oil, Tocopherol (vitamin E), Hypnea musciformus (algae) extract, Xanthan gum, Quartz extract, Sodium citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (natural).

Šio serumo kaina yra 16 JAV dolerių/29 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)