, , ,

„Madara“ spindesio suteikiantys lašiukai „Cosmic Drops“ [Naked Chromosphere 1]

09:46


Latvijos „Madara“ higflighter'io arba spindesio suteikiančios priemonės „Cosmic Drops“ nuotraukas su trumpu aprašymu sudėjau į Instagramą, todėl mažų mažiausiai būtų sąžininga neužmiršti ir Feisbuko. Su gamintojos 2019 m. rudens netikėtumų dėžute INSIDER BEAUTY BOX Autumn/2019 atkeliavo NAKED CHROMOSPHERE 1 lašiukų atspalvis, kurio spalva yra į ryškų geltonumą.

Kaip veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonių gamintoja įsitvirtinusi „Madara“ makiažo liniją pasiūlė vėliau, rinkos tendencijas ir poreikius įvertinusi ne mažiau kruopščiai ir atidžiai. „Madara“ makiažo priemonės yra ryškios, modernios, įvairiapusiškai derinamos bei naudojamos. Teko paskaityti ir atsiliepimų, kad kaip niekas kitas latviškas ekologiškas makiažas efektu ir išsilaikymu niekuo nenusileidžia sintetiniams analogams. Todėl belieka atsirinkti tiksliai tai, kas jums tinka labiausiai ir...naudoti :)

Taip nutiko, kad geltonas atspalvis nėra tai, kas geriausiai tinka mano šalto atspalvio, blyškiai odai. Juo labiau, kad gamintoja tikrai nejuokavo sakydama „Sužavėk arba apakink“? Kam nuolat trūksta ryškumo ir efekto, tas viską tikrai gaus.

Net ir nuotraukose aiškiai matosi, kad kosminių lašiukų spalva yra drąsi ir ryški, o blizgesys - koncentruotas, taip pat ir skirstomas skirstomas ant odos jis išlieka gana koncentruotas ir matomas. Galbūt įmaišius į odos drėkiklį atspalvis prisloptų, tačiau tokiame amplua nebandžiau, tam turiu pakankamai ne blizgesio, o švytėjimo suteikiančių priemonių.

Savo skoniui pati iš „Madara“ higflighter'ių linijos mieliau būčiau pasirinkusi rausvesnį COSMIC ROSE 2 atspalvį, bet atradimų dėžučių turinį dėlioja gamintojas, klientas balso čia neturi.

Sakyčiau, kad „Madara“ kosminiai lašiukai yra labai modernūs ir drąsūs. Nors spalvos yra tik keturios, bet jų tikrai pakanka įvairiausiems skoniams - nuo klasikinių iki pankiškų. Šiuolaikiškoms modistėms - pats tas. Besidairančios klasikinių priemonių gali labai ir neapsidžiaugti.

Džiugu tai, kad „Cosmic Drops“ formulė buvo kuriama galvojant apie odos poreikius ir komfortą: jų sudėtyje yra tokių puikių drėkiklių, kaip alavijas bei hialurono rūgštis.

„Madara“ higflighter'io „Cosmic Drops“ sudėtis, INCIAloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Glycerin, Butylene Glycol, Erythritol, Sodium PCA, Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside,
Sodium levulinate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Polyglyceryl-10 Isostearate, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Aroma,Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Limonene, Linalool, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891),  CI 77491 (Iron oxide), CI 77492 (Iron oxide), Mineral pigment violet (CI 77007), CI 77681 (Tin Oxide)
.


„Madara“ kosminių lašiukų kaina yra 25 eurai/13,5 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)