, ,

„RMS Beauty“ švytėjimą suteikianti priemonė [Champagne Rosé]

13:41


JAV kompanija „RMS Beauty“ specializuojasi makiažo priemonių gamyboje, nors savo asortimente turi ir keletą kosmetinių aliejų bei maisto papildų. Bendrovę įkūrė Rose-Marie Swift - profesionali vizažistė, kuri dirbo su Prancūzijos, Italijos, JAV, Japonijos ir Kinijos „Vogue“, „Harper's Bazaar“, „Allure“, „Glamour“ žurnalais bei su 
Calvin KleinRalph LaurenLouis VuittonThierry MuglerVictoria's Secret prekės ženklais. 

„RMS Beauty“ makiažo paletėje dominuoja santūrios ir ramios spalvos. Pirmas žodis, kuris šauna į galvą - subtilumas. Iš kitos pusės, kainos nėra ekonominio lygio ir matyt nepriklauso tai atradimų rūšiai, kuri nutinka, kad reikėjo kažko iki nemokamo siuntimo, įsimečiau ir pasirodė super dalykas. Todėl „RMS Beauty“ švytėjimo odai suteikiančios priemonės (angl. luminizer) įtraukimas į „Naturisimo“ kovo mėnesio grožio atradimų dėžutę „Spring Glow Discovery Box“ man tapo didele paskata ją įsigyti.

Ne veltui, nes kokio gražumo ir subtilumo šis holografinis Champagne Rosé atspalvio luminizer'is... Jo spalva sufleruoja, kad tai yra šampano - aš sakyčiau, nude bei rožinės spalvos derinys. Švytinčios dalelės yra be galo smulkios ir priemonės bazėje pasiskirsto tolygiai, ne per tankiai. 

Bet užvis gražiausias yra švytėjimas. Holografinio tipo priemonės duoda 3D tipo, erdvinį švytėjimą, kuris RMS atveju gražiai keičiasi iš švelnaus kūno spalvos atspalvio į rožinį, priklausomai nuo apšvietimo. 

Užsukite į tinklaraščio paskyrą Feisbuke ar Instagrame, ten sudėjau daugiau nuotraukų. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad ir teksto viršuje esančioje nuotraukoje luminizer'io tepiau netaupydama, kad geriau matytųsi jo spindesys. Paskirstytas ant odos jis tampa žymiai subtilesnis.

Ir dar. Luminizer'is supakuotas į ganėtinai sunkaus stiklo indelį, kurį malonu laikyti rankoje.

Labai patiko. Graži, tiesiog pasakiška spalva, odai suteikianti skaistumo ir gaivumo. Su tokia neišsišoksi, neperspausi ir neatrodysi nei ne vietoje, nei juokingai.

Gal  vienintelis tik kabliukas - sunku įsivaizduoti, kaip ši priemonė nešiosis vasarą, nes yra pagaminta aliejų pagrindu. Bus matyti.

„RMS Beauty“ švytėjimo suteikiančios priemonės „Champagne Rosé“ sudėtis, INCI*Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), Mica, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, Silica, Tin Oxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499).
*Certified Organic
„RMS Beauty“ luminizer'io kaina - 36 svarai/4,82 g. 

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)