, , ,

„Madara“ skysti akių šešėliai HEAT 64

11:35


Skystais šešėliais HEAT 64 baigiu vertinti Latvijos „Madara“ naujausios pavasario grožio atradimų dėžutės „INSIDER BEAUTY BOX Spring/2020“ turinį. Hialurono želė ir Stm koncentratas paliko gerus įspūdžius ir akimirksniu įsiliejo į kasdienę rutiną, bet šešėlių, prisipažinsiu, nesupratau.

Didelė rizika apskritai dėti makiažo priemones į tokias dėžutes, nes sėkmė pirmiausiai priklausys nuo to, ar bus pataikyta spalva. Deja, HEAT 64 yra visiškai ne mano. Ant blyškios, šalto tipo odos ši plytų raudonumo turinti spalva išsiskiria ne pačiu geriausiu būdu. Kas dar nepaėjo, tai kad vokai yra užkritę ir toks šešėlis gana greitai ant jų išskysta.

Ar dėžutei buvo parinkta pati universaliausia spalva? Nemanau. Peržiūrėjusi visą „Guilty Shades“ paletę gamintojos puslapyje bei nuotraukas, sakyčiau, kad kur kas plačiau galėtų tikti LIZARD 65 - neutrali rusva spalva.

Kalbant apie šešėlių tekstūrą, ji tikrai maloni ir tikiu, kad inovatyvi. Gamintoja nurodo, kad dėl unikaliai apdorotų pigmentų ypatingai skvarbios švytinčios tekstūros blizgis lengvai prasiskverbia į odą ir padengia ją šilkiniu sluoksniu.

Bandydama šešėlius ant rankų odos pastebėjau, kad jie palyginti greitai pradžiūsta ir įsigeria į odą, palikdami sauso šilko įspūdį. Tačiau šis efektas galios ant tų akių, kurių vokai nebus užkritę. Na, arba reiktų naudoti šešėliams vietoje padedančius išlikti specialius pagrindus ir taip pratęsti šešėlių išsilaikymą.

Beje, lengvai nusiploviau aš juos nuo rankos su paprasčiausiu muilu.

Švytinčios dalelės yra smulkios ir gerai tinka akims, tuo tarpu ant skruostų toks žėrutis būtų pakankamai matomas ir nežinau, ar tokioje vietoje jo norėčiau. Tuo labiau, kad šešėliai laikomi multifunkciniais ir tinkantys ne tik ant akių, bet ir ant skruostų ar bet kurioje kitoje veido vietoje, kur tik norisi.

Vis tik tikiu, kad šie „Madara“ šešėliai atras savo vartotoją. Tą, kuri mėgsta dažytis ir nori eksperimentuoti. Pritarčiau gamintojai, kad turint keletą atspalvių galima puikiai žaisti ir derinti juos tarpusavyje. Savo situacijoje ir su savo akimis aš lieku prie sauso tipo šešėlių - birių arba presuotų.

„Madara“ šešėlių „Guilty Shades“ sudėtis, INCIAloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Sorbitan Olivate, Dodecane, Lecithin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Silica, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Erythritol, Sodium PCA, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Sodium Chloride, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Palmitic acid, Stearic Acid, Rhus Verniciflua (Sumac) Peel Cera, Shorea Robusta Resin, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Vanillin, Mica ( CI 77019 ), Titanium Dioxide (CI 77891), Mineral pigment violet CI 77007, CI 77491 (Iron oxide), CI 77492 (Iron oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77288 (Iron Oxide), CI 77681 (Tin Oxide).

Šešėliai kainuoja 22 eurus/4 ml. Kaip minėjau, aš juos gavau su „Madara“ pavasario grožio dėžute.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)