, ,

Makiažą nuvalanti pirštinė, kuriai reikia tik vandens

15:58


Negaliu nepapasakoti istorijos, kaip bandžiau mikropluošto pirštinę makiažui valyti. Teoriškai - vieni privalumai. Daugkartinio naudojimo, tereikia sudrėkinti šiltu vandeniu, o praktiškai...

Šių laikų stebuklas mikropluoštas, pasižymintis neįtikėtinomis absorbuojančiomis savybėmis, atrado savo vietą ir moterų odos priežiūros rutinoje. Stebuklingomis vadinamos pirštinės ar rankšluostukai teikia viltį, kad makiažo nuvalymas įvyks vienu ypu, sutaupant ir vatos diskelių, ir kosmetikos priemonių.


Galiu išvardinti bent tris dalykus, kur mikropluošto gaminiai man pasiteisina 100%. Tai plaukus po plovimo greičiau pradžiovinti padedantys „turbanai“, lengvas, bet efektyviai vandenį surenkantis rankšluostis į baseiną ir virtuvinės šluostės. Trys iš trijų, tad kokios šunybės galima tikėtis iš makiažo nuvalymo pirštinės?


Vizualiai mano pirštinė yra švelnus, frotinės struktūros (su mažomis kilpelėmis) siuvinukas, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Dydis toks, kas užsimauna ant pirštų. Naudojimas paprastas: tiesiog sudrėkinti malonios temperatūros šiltu vandeniu ir braukti per veidą. Pirštinė tuo metu sugeria makiažą: odos, akių, jokio skirtumo.


Panaudojau šią pirštinę vieną vienintelį kartą. Sušlapinus pajutau, kad ji prastokai slys per odą būtent dėl to, kad nepaisant prisotinimo vandeniu ji vis tiek tarsi siurbiasi prie odos. Taip pat negaliu pasakyti, kad brūkšt kartelį ir viskas švaru. Per akis braukti reikėjo po keletą kartų, nors makiažas nėra atsparus vandeniui. Bet šiaip viskas nusivalė gerai.


Nepatiko jausmas po pirštinės. Tarsi ji būtų net ir iš porų viską ištraukusi - oda liko labai sausa, net šiek tiek tempiama. Tikėjausi, kad po vakarinio dušo patepta drėkikliais ir aliejais atsigaus, bet viltis, taip sakant... Iš ryto atsikėliau riebaluose paskendusiu veidu, nes neatleido jis man tokio netikėtai žiauraus nuriebalinimo iš vakaro. Kai tuo tarpu savo odos sausa nė iš tolo nepavadinčiau.

Žinau, yra kam tokios pirštinės ar rankšluostukai labai patinka. Visgi siūlyčiau atkreipti dėmesį į tai, kokį pašalinį efektą tokios pirštinės gali turėti.

Neišmečiau aš jos, bet naudojau ir naudosiu visai ne pagal paskirtį. Dėl mažumo buityje pirštinės pritaikymą sunkiai įsivaizduoju, bet kai praleidom pro šoną katei vaistus ant sprando, kur ji pati nusipraust negali, čia ir pasitarnavo pirštinė. Užteko malonaus šilto vandens ir pavyko surinkti tą besiveliantį skystį. Bet vėl turiu pastebėti, kad būtent tame plotelyje labai nusausėjo kailiukas ir kol nepasikeitė plaukai, aš tą plotelį galėjau be problemų vizualiai atskirti.

Pirštinė pirkta vienoje iš daugybės „AliExpress“ parduotuvių už 1,3 euro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)