, ,

Žvaigždžių pamėgtas „Trilogy“ erškėtuogių aliejus

01:42


Šiuo metu veido odai naudoju erškėtrožių aliejų, kurį savo laiku gyrė Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr. Kalbama, kad jį renkasi netgi Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton. Erškėtrožių aliejus jau pats savaime yra nuostabus. Bet neslėpsiu. Tokios garsios pagyros „Trilogy“ aliejui, pagamintam iš laukinių erškėtrožių Naujojoje Zelandijoje, prideda papildomo šarmo.

Antioksidantų, vitaminų ir riebiųjų rūgščių kupinas erškėtuogių aliejus yra vienas geriausių pasirinkimų odai. Jis lengvas, neriebus ir labai greitai susigeriantis. Jei aliejus yra tikrai kokybiškas, jo ir kvapas lengvas, gaivus, o pas kai kuriuos gamintojus jame būna gana ryškus sausas popieriškumo niuansas.


Ir dera erškėtrožių aliejus iš esmės su viskuo. Susirūpinti reikėtų nebent tuo atveju, jei naudojamos daug vitamino A turinčios kosmetikos priemonės su retinoliu, kadangi erškėtrožių aliejuje taip pat yra daug vitamino A.

Tai, koks šis aliejus yra galingas, atskleidžia tai, kad tai viena efektyviausių priemonių stengiantis sumažinti ne tik raukšleles ar kautis su netolygiu odos tonu bei išsausėjimu, bet ir mažinant randus ar net strijas. Jeigu reikėtų kuo paprasčiau įvardinti, pavadinčiau jį natūraliu serumu odai.

Visada džiaugiuosi ir kur kas aukščiau vertinu tuos aliejaus mišinius, kuriuose pamatau erškėtrožių aliejų, nei tuos, kuriuose jo nėra. Erškėtrožių aliejus mišiniams priduoda ir lengvumo, ir ryškumo, ir papildomo potencialo.  

„Trilogy“ erškėtrožių aliejuje mažiausiai 80% sudaro Omega 3, 6 ir 9 rūgštys. Apskritai erškėtrožių aliejus vertinamas už odos regeneravimo ir gydymo galią, kurią suteikia vitaminai A, B1, B2, B3 ir K. Jis gerina odos elastingumą, kelia jos drėgmės lygį, skatina kolageno ir elastino gamybą, mažina pigmentines dėmes ir šviesina, skaistina odą, dėl stiprių oksidantų sudėtyje padėdama jai dorotis su oksidaciniu stresu.

Erškėtrožių aliejų naudoju kaip papildomą priemonę drėgmei odoje užrakinti: papildomai lašinu į veido kremą, želę. Laikui bėgant pastebėjau, kad lašas aliejaus šalia įprastų drėkiklių padidina ir pastarųjų efektyvumą, ilgiau užlaikydamas juos odoje ir pratęsdamas jų veikimą.

Nuotraukoje matosi, kad aliejaus buteliukas yra labai mažas - vos 5 ml. Jį gavau su 2019 metų rugsėjo mėnesio „Naturisimo“ grožio atradimų dėžute „The Organic Exclusive Discovery Box“. Paties mažiausio 10 ml dydžio tokio aliejaus buteliukas su rutuline aplikacija kainuoja 11,50 svaro.

Sertifikuotas „Soil Assosiation“ ir „Natrue“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)