, , , ,

„Province Apothecary“ tankių antakių serumas

19:28


Plonus siūliukus virš akių jau kadais pakeitė plačių ir tankių antakių mada. Su genetika nepakovosi, bet šį bei tą nuveikti vis dėlto galima, kad ir su kanadietišku „Province Apothecary Full Brow Serum“ tankių antakių aliejiniu serumu su kava.

Šis aliejus yra vizitinė „Province Apothecary“ kortelė. Radau daug pozityvių ir giriančių jį atsiliepimų. Tikrai labai nustebino, kad tarsi nieko stebuklingo, o pagyrų - gausybė.

Ar pamenate, kaip į Lietuvą atkeliavo aliejai? Pirmiausiai klasikiniai, po to - įmantresni ir egzotiškesni. „Kvapų namai“ pirmieji ėmė kurti specialius aliejinius mišinius odai, o savo studiją vėliau įkūrusį viena iš „Kvapų namai“ steigėjų Laimė Kiškūnė savarankišką startą pažymėjo funkcinių mišinių fejerverku.

Iš kitos pusės, aliejus kai kurie gamintojai ir savotiškai nupigino. Seniau stebuklu buvusiu monoi plačiai prekiaujama pigiuose plastikiniuose buteliukuose, o Maroko aukso argano aliejaus tokios pilnos lentynos, tarsi žemėje būtų ne vienas Marokas, o bent dešimt. Tad savo pirkėjo ieškantis aliejus kaip toks tikrai turėtų būti kažkuo išskirtinis.

Kodėl man sunkiai sekėsi patikėti gerais atsiliepimais apie „Province Apothecary“ antakių serumą? Dėl sudėties, kurioje yra ir kavos, ir brokolių, ir juodojo kumino. Teoriškai tai turėtų būti tikras virtuvės kvapų mišinys, o praktiškai viską nustelbia rozmarinų, levandų, pelargonijų eteriniai aliejai ir gaunasi malonus gėliškas kvapas.

Antakiams augti ir tvirtėti padeda nepakeičiamasis ricinų, taip pat argano aliejus, kavos ištrauka simondsijų aliejuje, varnalėšos šaknų, medetkų žiedų bei asiūklio ištraukos, brokolių ir juodųjų kuminų sėklų aliejai. Plaukų augimo aktyvintojai yra rozmarinai bei levandos. Sudėtyje taip pat yra pelargonijų, lauramedžio eterinių aliejų.

Naudojimas tikrai malonus. Išlašančio mažo lašelio pakankama antakiams padengti, o kadangi dėl klampaus ricinų aliejaus mišinys nenuteka ir staigiai nesusigeria, tai dar ir blakstienoms lieka.

Malonu liesti, gerai kvepia, o kaip veikia? Gamintojas nurodo, kad tai yra labai smarkiai koncentruotas gaminys ir turiu pripažinti, kad tai tiesa. Didžioji dalis ingredientų yra plačiai naudojami plaukams stiprinti ir pagreitinti jų augimą ar net stabdyti slinkimą.

Radikalaus poslinkio antakiuose nepastebėjau, bet taip, jie tapo ryškesni, stipresni. Įspūdingiau buvo tai, kas nutiko su aliejaus likučius surinkdavusiomis blakstienomis - jos sutankėjo, net ėmė augti antra eile. Žinoma, iš šviesaus plaukas netapo tamsiu, bet prisimenu, kad kai ateidavo laikas blakstienai iškristi, taip ir žiojėdavo toje vietoje tuštuma. Naudojant šį aliejų apie properšas blakstienose užmiršau :)

Sakyčiau, tiesiog nuostabu, ką kanadiečiai sukūrė natūralios kosmetikos rinkai. Ir dar - panaudojusi darau išvadą, kad ne per brangus ir tikrai vertas dėmesio produktas.

„Province Apothecary Full Brow Serum“ sudėtis, INCICastor Seed Oil*, Argan Kernel Oil*, Jojoba Seed Oil* [infused with Coffee*, Burdock Root*, Calendula flower*, Horsetail*], Broccoli Seed Oil, Black Cumin Seed Oil, Vitamin E, Rosemary Leaf Extract + Oil*, Lavender*, Geranium Oil*, Bay Oil. 
*certified Organic/certifié Biologique

Nuoroda į gamintojo puslapį, kuriame galima įsigyti tik didesnę 30 ml dydžio buteliuką. Aš šį aliejų pirkau JAV  „Free People“ puslapyje, jo kaina 16 JAV dolerių/7 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)