, ,

„Evolve“ rūgštinis tonikas veidui

15:52


Kovo mėnesio „Naturisimo“ grožio dėžutė atrodė tuštoka gėrybių, o pačiu didžiausiu buteliu joje pasirodė esantis „Evolve“ rūgštinis tonikas veidui. Specifinis kosmetikos produktas ir suabejojau, kad jis tinkamas pavasariui, kai saulė tampa kaitri. Na bet įdėjo - bandau.

Nemėgstu rūgštinių priemonių. Kažkada turėjau tikrai prastą odą ir kosmetologė gelbėjo ją tuo, ką manė esant geriausio - rūgštine kosmetika. Net ir pačios silpniausios priemonės man kėlė didelį diskomfortą, o oda taip susijautrino ir įdirgo, kad net į rūgščių užuominą veidas reaguoja jautriai. Kur kas mažiau baisiai jų kontekste man atrodo net no name'iniai ultragarsiniai veido odos „vibratoriai“ iš „AliExpress“.

Nepanašu, kad „Evolve“ tonikas būtų skirtas probleminei odai. Rūgštys išgautos iš augalų ir tai, kad nenurodyta jų koncentracija suteikė pasitikėjimo, kad rūgščių yra tikrai nedaug.

Labai didelis pliusas už tai, kad „Evolve“ toniką pakėlė į kitą lygmenį, panaudodamas karčiavaisio citrinmedžio (nerolio) hidrolatą, kuris ir suteikė tonikui charakteringą žalią, šaltą, truputį kartų kvapą. Man labai jis patinka. Be to, iškart aišku, kad produktas skirtas ne paauglių aknei, o greičiau suaugusiems klientams :)

Šiokį tokį minusą rašau už lengvą toniko lipnumą, kuris jaučiasi užtepus ant veido odos. Bet jau ką čia, nueini miegoti ir tiek. Tiesiog primenu, kad iš ryto nerekomenduojama naudoti rūgštinių priemonių, nes jei oda pagaus saulės, gali baigtis prastai.

Tonike panaudotos cukranendrių, obuolių, cukrinio klevo, citrinų rūgštys, kurios, kaip pabrėžia gamintojas, ŠVELNIAI šalina negyvas odos ląsteles ir padaro ją spindinčią. Na o gluosnio žievės ekstraktas turi antimikrobinių, gydančių ir sutraukiančių savybių. Drėkinimo atsvara čia irgi neužmiršta, jai atstovauja glicerinas ir alavijas.

Tai labai individualu, bet mano oda greitai prisiminė senus išbandymus rūgštimi. Ne, neparaudo, neišbėrė ir nenudegė, net ir nėra nuo ko, bet nepasitenkinimą išreiškė pastebimai: suplonėjo, tapo tiesiog peršviečiama. Perėjo į būseną, kurią net ir makiažu užmaskuoti būtų ne taip paprasta. Iš kitos pusės, lengvas pylingas padėjo odai nusikratyti negyvo sluoksnio ir prasivalyti, todėl laikau, kad rezultatas yra neutralus.

Įvertindama odos jautrumą rūgštims, aš šio toniko kas vakarą nenaudosiu - ir dėl asmeninių priežasčių, ir dėl to, kad pažiūrėjus pro langą akivaizdu, jog ne žiemos laikotarpiu gyvename. Bet retkarčiais, galbūt netgi kiek praskiestą - tikrai.

Taip išeina, kad pati nebūčiau pirkusi, bet gavau ir iš esmės „Evolve“ tonikas mane džiugina.

„Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner“ rūgštinio toniko sudėtis, INCI: Aqua (Water), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Salix Nigra Bark Extract, Glycerin*, Galactoarabinan, Pentylene Glycol (from sugar cane), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract.

Tonikas „Naturisimo“ kainuoja 20 svarų/100 ml. Už visą kovo „Naturisimo“ dėžutę sumokėjau 19,95 svaro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)