, , , ,

Drėkinanti „Madara“ hialurono želė veidui

19:37


Ar jūs, laikydami rankose iki gelio sutirštintą beržo sulą su hialuronu veidui, būtumėt patenkinti? Aš vienareikšmiškai, neabejotinai, nediskutuotinai TAIP! Minimalios, bet tikrai puikios sudėties „Madara“ koncentruota želė „Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly“ labai tinka pavasariui, nes yra giliai drėkinanti, lengva ir gaivi.

„Madara“ per metus pasiūlo dvi grožio atradimų dėžutes - pavasarį ir rudenį. Jų turinys nėra iš anksto skelbiamas, todėl kaskart yra tikra loterija, ką gamintojas nuspręs įdėti į vidų. Šį pavasarį labiau linkau į tai, kad gal verta šiek tiek su „Madara“ dėžutėmis pristabdyti, bet nuojauta neapgavo ir pačiai vos užmetus akį į nuotrauką aišku, kodėl įsigyjant tokias dėžutes galima ilgam pamiršti, kad reikia drėkiklio veidui.

„Madara“ hialurono želė yra puikus gamintojo vertybių atspindys. Naudojami vietos augalai, sudėtys elegantiškos ir neperkrautos, patys gaminiai - gerai apgalvoti ir universalūs.

Ir moterims, ir  vyrams

Želė sukurta taip, kad ją galėtų naudoti ir moterys, ir vyrai, Kvapas toks silpnas ir taip greitai nusikvepiantis, kad nesugebėjau jo įsidėmėti tepdama želę tiesiai ant veido. Nusakyčiau jį kaip šviežią su šiltu atspalviu. Moteris nealps nuo aromaterapijos, bet ir vyras nesipurtys, kad kvapas nevyriškas.

Konsistencija puiki taip pat. Lengva, netąsi ir nelipni, paprastai ir greitai įsigeria į odą.

Dar vienas pliusas, kad želė yra skalsi. Mano asmeninė jos tepamo kiekio riba yra 1-1,5 paspaudimo. Užtepus daugiau ant odos pasilikęs pertekliaus sluoksniukas ima džiūti ir jausmas nėra fainas, todėl geriau nepersistengti spaudant dozatorių.

Jausmas po želės užtepimo puikus. Oda drėgnesnė, labiau atsipalaidavusi, atsigavusi, stangresnė. Sakyčiau, kad hialurono rūgšties kiekis yra optimalus, nes želė odą maloniai stangrina jos nesutraukdama. Viena geriausių mano naudotų želių, kuri tiesiog nuostabiai savo darbą.

Beržų sula ir hialuronas

Beržų sula nėra labai jau retas ingredientas „Madara“ gaminiuose. Bet šiuo atveju ji ypač išsiskiria bendrame kontekste, nes sudėtis yra vos iš 11-os punktų, iš kurių du yra pridėtinis aromatas ir eterinių aliejų sudedamoji dalis.

Želės sudėties pradžioje yra vanduo, glicerinas ir iškart po jo eina beržų sula. Beržų suloje yra daug mangano ir magnio, vitamino C, betulino, polifenolių, amino rūgščių. Beržų sula padeda dorotis su oksidaciniu stresu, skatina kolageno gamybą, veikia prieš senėjimą. Saikingais kiekiais naudojamas glicerinas drėkina. 

Želėje panaudota skirtingos molekulinės masės hialurono rūgštis, kuri yra vienas stipriausių drėkiklių. Hialurono rūgšties natūraliai yra mūsų organizme, tačiau su amžiumi jos kiekis mažėja. Hialurono rūgšties molekulės geba pritraukti ir išlaikyti gerokai didesnį vandens kiekį nei sveria pačios, todėl odai priduoda ir putlumo, ir elastingumo. Hialurono rūgštis naudojama išoriškai kosmetikos gaminiuose, kaip maisto papildas į vidų arba intervenciniu principu per injekcijas į odą.

Kitos medžiagos yra pagalbinės: tirština, konservuoja, kvėpina.

Apie kitą šios „Madara“ INSIDER BEAUTY BOX Spring/2020 dėžutės turinio dalį, t.y. kosmetikos priedą Stm jau rašiau atskirame įraše čia. Abi šios priemonės „Madara“ dėžutėms mano akyse įkvėpė naujo potencialo :)

„Madara“ želės „Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly“ sudėtis, INCI: Aqua, Glycerin, Betula Alba (Birch) Juice, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma, Sodium phytate, Linalool.


Gamintojo puslapyje želė kainuoja 33 eurus/75 ml. Palyginimui - pavasario grožio dėžutės kaina buvo 27,95 euro, o užsisakant abi metų dėžutes iš karto - dar pigiau, arba 24 eurus.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)