, , ,

„Jane Iredale“ blakstienų tušas „Black Ice“

10:22


Dvigubas atradimas - pirmą kartą turiu blakstienų tušo mėginuką ir pirmą kartą tokioje neįprastoje pakuotėje! Anksčiau žiūrinėdama įvairių tušų nuotraukas internete visai norėjau išbandyti šį „Jane Iredale“ tušą „Black Ice“, daugiausiai dėl to, kad įdomus gamintojo sprendimas patį tušą taip neįprastai supakuoti. Knietėjo pamatyti, ar tūbelė nesuspaudžia, nesugadina šepetėlio formos. Šepetėlis irgi atrodo neblogai - nemažas ir tankus.

Be to, kadangi gamintoja deklaruoja, trumpai sakant, greitą dažymąsi be problemų ir taip pat greitą rezultatą, įsivaizdavau, kad tušas bus „ledas“: duos ir ilgio, ir apimties, ir spalvos. 

Makiažo atradimų dėžutę surinkusi Didžiosios Britanijos parduotuvė „Naturisimo“ leido tušą išbandyti nepermokant ir apsidraudė mažu kiekiu. Nes kiek yra smagu pasibandyti naują priemonę, tiek nesinori pirkti iškart viso dydžio. Kol negavau mėginuko su grožio dėžute, nemačiau, kad jis toks parduodamas atskirai.

Pirmas punktas - pakuotė. Manyčiau, kad vistik tai yra rinkodarinis triukas, nes tūbelė net ir pačioje apačioje nėra plokščia, šiek tiek „pūsta“, todėl šepetėlio formos niekaip neveikia. Prie pat kakliuko yra įprastinė tušams skirta apsauga, nuo ištraukiamo šepetėlio surenkanti tušo masės perteklių. Ir apskritai, nieko ypatingo, išskyrus formą. Greičiausiai ji garantuoja išskirtinumą, kad tarp daugiau-mažiau vienodų tušų į akis greičiau kris būtent neįprasta pakuotė.

Blakstienų tušui yra svarbus šepetėlis. Tai jau antras iš eilės tokios formos ir panašaus tankumo šepetėlis, kurį turiu ir jau galiu daryti išvadą, kad jis yra viena iš šio tušo „drungnumo“ priežasčių. Dėl to, kad yra per kietas ir per tankus.

Iki šiol galvojau, kad šepetėliui tankumas yra tik pliusas, nes jis geriau apgaubia ir tiksliau nudažo kiekvieną blakstieną. Taip, bet iškart atsisuka kitas lazdos galas - kiek ant blakstienų jis uždeda tušo masės, tiek nemažai paskui susirenka atgal. 

Rezultatas - juodesnės, išraiškingesnės blakstienos, bet nieko ypatingo. „Jane Iredale“ tušas „Black Ice“ jas palieka labai natūralias, todėl nesitikėkite nei storinimo, nei ilginimo. Mano iki šiol naudotas „Pacifica“ tušas su kokosų aliejumi yra riebesnis, tirštesnis nei „Jane Iredale“, todėl ant blakstienų lieka daugiau „košės“ ir ypatingų priekaištų jam neturiu, jis dirba savo darbą.

Tuo tarpu „Jane Iredale“ tušas dengiasi lengvai, blakstienas palieka ypač minkštas ir lanksčias (jo sudėtyje yra dumblių ekstrakto, pantenolio - vitamino B5), tarsi jos niekuo nebūtų dažytos. Tačiau jei norėsite bent kažkokio apčiuopiamesnio efekto, neįsivaizduoju, kiek sluoksnių reikės. 15-os?

Taip pat „Jane Iredale“ tušo šepetėlis yra pakankamai preciziškas ir neištepa vokų dažantis.

Išsilaikymas. Jei būtų aktualus tik šis momentas, „Black Ice“ būtų galima rašyti dešimtuką. Tušas puikiai laikosi visą dieną, nenubėga, nenutrupa, netepa ir nedirgina akių.

Apibendrindama galiu pasakyti, kad visiškai šiuo tušu nenusivyliau. Bet ne dėl paties tušo, o dėl to, kad visais įmanomais būdais, taip pat ir levandų eterinio aliejaus terapija gaivinau, stiprinau ir auginau savo blakstienas. Jos dabar atrodo daug geriau, negu prieš tai, atitinkamai ir tušo minusus šiek tiek užtušuoja.


Tačiau nerekomenduočiau pirkti viso dydžo „Jane Iredale“ tušo pakuotės už pilną kainą, nes greičiausiai nusivilsite.

„Jane Iredale“ tušą „Black Ice“ naudosiu kaip atsarginį ir netikėtiems atvejams, kai reikia atgaivinti makiažą, nes pakuotė maža ir patogi nešiotis rankinėje.

Nemokamai siunčiančioje parduotuvėje „Naturisimo“ šio tušo mėginukas kainuoja 2,5 svaro/3 g, viso dydžio pakuotė - 26 svarai/12 g.

„Jane Iredale“ tušo „Black Ice“ sudėtis, INCI: Water, Algae Extract, Beeswax, Carnauba Wax, Cellulose, Glyceryl Stearate, Glycerin, Hydrolyzed Algae Extract, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Tribehenin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Oleic Acid. [+/- (May contain): Iron Oxides (CI177489, CI77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Ultramarines (CI77007).

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)