, , ,

Apelsinų ir mangų sultys be gudrybių

08:15


Neturėjau minties rašyti apie sultis. Net idėjos. Bet parduotuvėse atsiradus tobulos sudėties sultims „Jumex“ - nesusilaikiau. Jos vertos to, kad į jas atkreiptume dėmesį.

Kaip sultis išsispausti patiems, nėra jokių paslapčių - tik turėk kuo ir iš ko. Kur kas didesnė egzotika gerų sulčių nusipirkti Lietuvos parduotuvėse. Skęstančių cukruje sulčių neperku ir negeriu, mieliau gyvas vaisius, uoga ar vanduo, bet šitos sultys man patiko, net kaip alternatyva, kai tiesiog norisi valgyti.

Iš ko jos pagamintos? Tik apelsinas ir mangas, nieko daugiau. Apelsinų sultys sudaro 51 %, o mango minkštimas - 49 % šių „Jumex“ sulčių tūrio. 100 % natūralios, be pridėto cukraus, net šiek tiek tirštos.

Kaip galite nuspėti, sudėties kokybiškumas ir atitinkamai didesnė kaina sultis pastato sultis į retesnio pasimėgavimo, o ne masinio vartojimo lentyną, kaip ir turėtų būti.

Turėčiau perspėti, kad jeigu eate įpratęs prie labai saldžių sulčių ir nektarų, „Jumex“ variantas gali pasirodyti kaip trūkstantis saldumo. Mano skoniui šių sulčių balansas yra puikus.

Be to, parduodamos ir 100% „Jumex“ apelsinų sultys, spaustos tiesiai iš vaisiaus.

Abiejų rūšių sulčių kaina „Iki“ tinklo parduotuvėse - po 2,12 euro/500 ml.

„Jumex“ sultys parduodamos „Aibės“ tinkle, „Statoil“ degalinėse - kaina panaši.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)