, , ,

Iš mažo į didelį: „Tata Harper“ veido odos drėkiklis

08:14


Labai norėta, išsvajota odos priežiūros priemonė, kurią testavau dykumos sąlygomis ir kuri man paliko puikų įspūdį. Iš mažo mėginuko JAV gamintojos „Tata Harper“ drėkiklis „Tata Harper Repairative Moisturizer“ išaugo į viso dydžio pakuotę, kurią pirkau pasinaudojusi didele britų parduotuvės „Naturisimo“ taikyta nuolaida šiemet rudenį.

Ką ir besakyti, tai brangiausias mano kosmetikos pirkinys gyvenime. Galima sakyti, visos šventinės progos viename, todėl naudoju taupiai ir saugau. Iškirtinai moteriškas, gėliškai gaivaus kvapo produktas.


Lengvą ir gausios sudėties drėkiklį tepu kaip serumą vakare, nes tiek namuose, tiek darbe šilta ir labai sausa, o lauke - žvarbu ir šalta. Kai trūksta ir šilumos, ir saulės, ir vitaminų, „Tata Harper“ drėkiklis vakare nuima odos tempimą, sudrėkina ir atgaivina ją, neapsunkindamas ir neapkraudamas.


Lapkričio viduryje man labai smagiai susiskaitė „Tata Harper“ įkūrėjos Tata Harper įrašas, kaip 25 metus pragyvenusi atogrąžų klimato sąlygomis Karibų jūros pakrantėje, ji persikėlė į Vermontą JAV ir sužinojo, kas yra žiema, kad reikia turėti kašmyrines (na, tebūnie vilnones) kojines ir sluoksniuoti ilgus drabužius. Jeigu įdomu, paskaitykite jos pasvarstymus čia, bet turėkite mintyje, kad ji visas priemones mini tik iš savo įmonės asortimento.


Savo ruožtu, aš sutinku su esmine T.Harper mintimi, kad žiemą odai privalu negailėti drėkinimo. Sakyčiau, kad nedrėkinama ar mažai drėkinama, ji papilkėja, išsausėja ir daug daugiau pastangų kainuoja ją atgaivinti, nei kad lašas-du patinkančio drėkiklio kartu su maitinančiu kremu ar aliejumi būtų naudojama nuolatos.


Trumpai primenu, kas yra buteliuke: drėkiklio sudėtis sukomponuota derinant stiprų regenatorių - alavijo sultis, mangų sviestą, simondsijų aliejų, rožių vandenį, drėkinančias, kondicionuojačias medžiagas ir be galo daug augalų ekstraktų: ryžių, trilapio puplaiškio, šeivamedžio, baltojo gluosnio, „supermaisto“ mėlynžiedės liucernos (alfalfa), agurklės, medetkų, pelkinės vingiorykštės, liepžiedžių (wow!), levandų, arnikos.


Tikiuosi, kad tokiose elektroninėse parduotuvėse atsiras mažesnių talpų ir kainų „Tata Harper“ priemonių, nes įmonė pastaruoju metu pasiūlė įsigyti įvairių rinkinių. Galbūt dalis jų bus perparduodama „Amazon“ ar „Ebay“ parduotuvėse.

„Tata Harper Repairative Moisturizer“ sudėtis, INCI: Aloe barbadensis Leaf Juice*, Water (Aqua), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Carthamus tinctorius (safflower) Oleosomes*, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea europea (Olive) Oil*, Glycerin, Oryza sativa (Rice) Extract*, Rosa damascena Flower Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Leuconostoc ferment filtrate, Mel (Honey), Sodium hyaluronate, Theobroma Cacao*, Menyanthes trifoliata (Buckbean) Flower Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Salix alba (Willow) Bark Extract*, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) flower Extract*, Tilia europaea (Linden) Leaf & Flower Extract*, Lavandula stoechas (Spanish Lavender) Extract, Arnica montana (Arnica) Extract*, Galactoarabinan, Sclerotium gum, Sorbitan Olivate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Soybean Peroxidase, Superoxide Dismutase, Sodium Phytate, Aroma**, Citral, Citronellol, Linalool, Eugenol
*Ingredients from Organic farming
** Clinical grade essential oils blend 

„Tata Harper“ drėkinantį losjoną galima įsigyti Didžiosios Britanijos parduotuvėje „Naturisimo“, jo kaina 80 svarų/50 ml. Mėginukas kainuoja 1 svarą/3 ml.

Jums dar gali patikti

3 komentarai (-ų)

  1. O taip, turėtų būti kažkas nepaprasto už tokią kainą :) Bet juk šventės, o mes- moterys. Dvi nenuginčijamos priežastys, kodėl reikia save pasilepinti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Švenčių nelaukiau, sugavau, kai buvo nuolaidos viskam :)

      Panaikinti
  2. O taip, turėtų būti kažkas nepaprasto už tokią kainą :) Bet juk šventės, o mes- moterys. Dvi nenuginčijamos priežastys, kodėl reikia save pasilepinti :)

    AtsakytiPanaikinti