, , , , ,

Naujovės: tušas-serumas, „Aubrey“ chia plaukų linija, Prancūzijos populiarumo aukos

11:59



Mano vertinimu, kol kas didžiausia 2016 metų pradžios naujiena yra netrukus prekyboje pasirodysiantis JAV gamintojos bendrovės „Pacifica“ tušas–blakstienų augimo serumas. Laukiu tušo, laukiu serumo ir laukiu dvigubą efektą suteikiančio šepetėlio viename. Gyvenimas parodys, ar tai tikrai bus svajonių tušas.

Kitos dvi naujienos yra dar 2015 metų, bet irgi nusipelno atskiro dėmesio.

„Pacifica“ blakstienų tušas–serumas



„Pacifica“ sukūrė naują blakstienų tušą 7 in 1 „Dream Big“, kuris netrukus pasirodys pardavime. Praėjusių metų apžvalgoje prisipažinau, kad būtent prie vienintelio juodo „Pacifica“ tušo ir norėčiau sugrįžti ir štai, pasirodo, bus labai įdomi to paties gamintojo alternatyva, kadangi naujas tušas iš dalies bus ir blakstienų augimą skatinantis serumas. Laukiu nesulaukiu, kas bus sudėtyje ir kada jis pasirodys prekyboje.

Mane žavi, kad „Pacifica“ mąsto ne tik apie vizualų efektą, bet ir apie blakstienų puoselėjimą, nes spalvota „koše“ padengtas plaukas taip turi išbūti dienų dienomis. Ir kad nereikėtų vakarais bandyti jo reanimuoti ricinų aliejumi ar specialiais serumais, gerai, kad į sudėtį įtraukiama kuo daugiau puoselėjančių medžiagų.

Ko tik nedarys naujasis tušas: skatins blakstienų augimą, suteiks joms ilgio, apimties, pakels jas, kondicionuos, bus turtingos spalvos. Be to, tušo šepetėlis bus dvigubas, kaip sakiau – ir ilginantis, ir tankinantis.

Be to, ant pakuočių bus vienaragis :)

„Aubrey“ linija plaukams su chia sėklomis



Na štai, dar vienas supermaistas pateko į kosmetiką. Iš chia sėklų spaudžiamas Omega–3 rūgštimis ir antioksidantais gausus aliejus, gaminamas CO2 ekstraktas. JAV gamintoja „Aubrey Organics“ naudoja chia sėklų aliejų plaukų linijoje, kuri plaukams suteikia apimties, spindesio ir šukuosenos išlaikymą.

Lietuvoje „Aubrey“ produkcija prekiauja „Livinn“ ir kas žino, ar tinklas atveš chia liniją. Kita vertus, vietos atstovų sprendimai šiuo atveju nelemia prieinamumo, nes „Aubrey“ kosmetika prekiauja į Lietuvą siunčianti JAV parduotuvė www.iherb.com.

„Aubrey“ plaukų priežiūros linijoje su chia sėklų aliejumi yra trijų rūšių putos, detangleris (kondicionierius), du skirtingo stiprumo lakai, druskos purškiklis, serumas, kondicionierius ir šampūnas.

Įdomus sprendimas dėl „Aubrey“ ir chia, galbūt kada nors reikės ką nors pabandyti.

„Aroma–Zone“ populiarumo aukos

Kai Prancūzijos parduotuvėje „Aroma-Zone“ prie išpirktų prekių pamačiau prierašą „Savo populiarumo auka“ (pranc. Victime de son succès), negalėjau sustoti juoktis. Po kruvinų teroristinių išpuolių Paryžiuje tokia leksika, matyt, leistina tik patiems prancūzams, mėgstantiems ir mokantiems mėgautis gyvenimu.


O patiko „aukos“ metalinės dėžutės, kurių dydis yra 7×4,2 centimetro. Kainuoja po 1,9 euro. Pasigrožėkite:



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)