, , ,

„Acure“ kūno prausiklis su arganu

08:26

Acure kūno prausiklis

Pirkdama iš JAV parduotuvės www.iherb.com neretai „kamšau“ neapmokestinamą sumą įvairiomis mini pakuotėmis, taip nusipirkau ir mažą kūno prausiklį „Acure Organics, Cell Stimulating Body Wash + Argan Oil“. Patiko aprašymas, kad jis stimuliuoja ląsteles, yra su argano kamieninėmis ląstelėmis, kad ir kas tai bebūtų, bei argano aliejumi.

Ne paskutiniu smuiku groja faktas, kad „Acure“ yra vienas populiariausių „Iherb“ parduodamų prekės ženklų iš maždaug 1 tūkstančio, o tai – įspūdingas pasiekimas.

Su laiku išbaigiau turėtas „Weleda“ mini pakuotes, artėjo kelionė, todėl surizikavau vežtis į ją „Acure“ želę veidui švelniai prausti. Nes jau kai tiek patenkintų, maža tikimybė, kad aš liksiu nepatenkinta. 
 Be to, pirmą kartą perkant šią „Acure“ prausiklio mini pakuotę, jos kaina buvo vos 1 JAV doleris.

Pakuotė minimalistinė, ramios melsvos spalvos, kas pagal nutylėjimą dažniausiai reiškia neutralų produktą. Čia ir apsirikau.

Pats „Acure“ prausiklis yra bespalvis, permatomas. Ir nors to niekur nėra parašyta, kvepia vyšnių kauliukais, amaretu, ar, kaip sako teismo medicinos ekspertai filmuose - cianidu :) Kartu perspėju ir kitus, kad šis „Acure“ kūno prausiklis nėra bekvapis.

Kalbant apie patį kvapą, jis neįkyrus, malonus, greitai nusikvepia. Vis dėlto norėtųsi, kad apie tokius dalykus būtų perspėjimai ant pakuotės ir ne pačioje pabaigoje, o aprašyme įrašyti migdolų ekstraktą, nes kažin, ar ir pati būčiau pasirinkusi amareto kvapo prausiklį.

Yra net komentaras, kažkam kvapas labai nepatiko, bet galvodama apie argano aliejų kaip apie sudėties akcentą, pirmiausiai pagalvočiau apie argano riešutus ėdančias ir natūraliuoju būdu vėliau „atiduodančias“ Maroko ožkas.

„Acure“ kūno prausiklis putoja labai švelniai ir saikingai. Įpratusiems prie gausesnės, standesnės putos gali nepatikti tai, kad ant kempinės greičiausiai norėsis pilti daugiau produkto ir jis bus mažiau ekonomiškas.

Tuo tarpu veidui prausti jis man labai patiko, nes makiažą pašalina gerai, yra tausojantis odą ir jos visiškai nesausinantis. Manau, kad jis tiktų jautrią, dirglią odą turintiems žmonėms, nes po jo oda lieka minkšta, negirgždanti. Be to, jei dabar būtų ne žiema, o vasara, po nusiprausimo „Acure“ prausikliu nereikėtų nieko papildomai tepti.


Sudėtis gali nudžiuginti ir negailestingiausią kritiką, nes jos pradžioje puikuojasi įvairūs augalų ekstraktai, alavijo sultys ir tik po jų įrašyti švelnūs plovikliai iš kokoso bei sukrinių runkelių. Drėkinimo ir puoselėjimo efektą padeda pasiekti kondicionuojančios, drėkinančios ir atkuriančios medžiagos.

Iherb.com parduotuvėje atsiliepimų dar tik keliolika, tačiau „Acure“ prausiklis vertinamas gerai - 4,5 balo iš 5. Geras gaminys, visai kartotinas.

„Acure Organics, Cell Stimulating Body Wash + Argan Oil“ sudėtis, INCI
Organic euterpe oleracea (acai) berry, organic rubus fruticosus (blackberry), organic rosa canina (rosehips), organic punica granatum (pomegranate), organic fair trade certified rooibos, organic aloe barbadensis vera leaf juice, sodium lauroyl methyl isethionate (from coconut), 100% naturally derived betaine (from sugar beets), vegetable gylcerine, sodium methyl cocoyl taurate (from coconut + amino acids), sodium cocoyl glutamate (from coconut + amino acids), cocoglucosides hydroxypropyltrimonium chloride (sugar conditioner) , sodium levulinate (from corn), guar hydroxypropyltrimonium chloride (guar gum conditioner), potassium sorbate (food grade preservative), organic agania spinosa (argan) oil, organic fair trade certified olea europea (olive) oil, d-alpha tocopheryl acetate (vitamin E), hippophae rhamnoides (sea buckthorn) seed oil, organic curcubita pepo (pumpkin) seed oil, ubiquinone (CoQ10) , argania spinosa (argan stem cells), glycerophosphoinositol lysine (from sunflower), almond extract, cinnamonomum aroaticum (cassia bark) oil.


„Acure“ kūno prausiklio kaina yra 2,54 JAV dolerio/30 ml, įsigyti galima www.iherb.com. Pirmą kartą perkant – kaina 1 doleris.

PS juokiausi perskaičiusi, kad ši „Acure“ prausiklio tūbelė vonioje gali būti naudojama kaip mikrofonas :)))

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)