, , ,

„Figs & Rouge“ rožių balzamas vintažinėje pakuotėje

09:01

Figs & Rouge rožių balzamas

Aliejų ir sviestų nebus per daug, ypač dailiose vintažinėse pakuotėse! Iš tiesų, jei ne tokie gražūs indeliai, „Figs & Rouge“ būtų sudėtingiau išsiskirti savo kategorijoje, o dabar šis bespalvis rožių balzamas „Rambling Rose Balm“ tapo mano (beveik kiekvienos) dienos palydovu ir saugo veidą bei lūpas nuo šalčio ir žvarbos.

Didžiosios Britanijos „Figs & Rouge“ gamina 100% natūralius ir ekologiškus balzamus, taip pat turi ir šiek tiek spalvotų variantų.

Mano poreikius ir lūkesčius balzamas atitinka visiškai, baimės nepasiteisino.

„Figs & Rouge“ balzamas su rožėmis:
  • Bespalvis,
  • Labai švelnaus, neįkyraus kvapo,
  • Tepasi maloniai,
  • Suteikia odai lengvą spindesį,
  • Kaip balzamui - gana didelė talpa.
Kaip visuomet, pirmiausiai peržiūrėjau balzamo sudėtį, po ko ilgai blaškiausi neapsispręsdama, ar noriu jį nusipirkti. Vienintelė užuomina į rožes savo pavadinimu balzamo sudėtyje yra erškėtrožių aliejus, kuris rožėms būdingo kvapo nesuteikia. Užtat balzame yra rožes atliepiančių pelargonijų eterinio aliejaus – ir viskas. Ne ypač mėgstu tokias sudėčių mįsles „kas yra rožė, jei nėra rožės“, bet nusprendžiau surizikuoti.

Kvapas manęs nenuvylė. Žinoma, ne Maroko rožė, bet lengvo, vos juntamo gėliško kvapo nesibaidytų ir vyrai. Trumpai tariant, universalesnis nei maniau, o nuo kada universalumas yra minusas?

Naudojimas malonus. Kadangi pakuotė yra ne išsukamas pieštukas, o atviras indelis, tiesiog griežtai prižiūriu, kad pirštai būtų švarūs.

Ekonomiškas ir skalsus balzamas, reikia nedaug. Į odą susigeria iš dalies – ne visas ir ne iškart. Tepu ne tik lūpas, ant kurių daugiau balzamo sluoksnių galėtų iš dalies pakeisti blizgį, bet ir patapšnoju skruostikaulius, jei einu į šaltį. Taip iškart išsprendžiu du klausimus: lengvai pamaitinu paakius ir apsaugau skruostus nuo nušalimo.

„Figs & Rouge“ balzamas pagamintas iš saulėgrąžų aliejaus, sviestmedžio sviesto, bičių vaško, erškėtuogių ir medetkų aliejų, kvėpintas pelargonijų eteriniu aliejumi.

Minuso nesugalvoju nė vieno :)

„Figs & Rouge Rambling Rose Balm“ sudėtis, INCIHelianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum parki (Shea Butter), Cera alba, Rosa canina Fruit Oil, Calendula officinalis Flower Oil, Pelargonium graveolens Flower Extract, Citral* Geraniol* Citronellol* Limonene* Linalool*.
*Naturally occuring component of essential oils.

„Figs & Rouge“ balzamą pirkau „Naturisimo“ elektroninėje parduotuvėje, jo kaina 4,95 svaro/17 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)