, ,

„Tata Harper“ aliejinis veido prausiklis

09:41

natūralus aliejinis veido prausiklis

Nevyniojant į vatą, tai pats keisčiausias veido prausiklis, kokį yra tekę turėti rankose. „Tata Harper“ pagamino nuostabiai kvepiantį aliejų mišinį, kuris prausiant odą pereina tris fazes: aliejus, vos užputojęs prausiklis ir...vėl aliejus. „Tata Harper“ laikosi požiūrio, kad kosmetikos gaminiai turėtų daug aktyvių ingredientų ir pastebimą, bet tausų poveikį odai. Neslėpsiu, tikėjausi kažko stebuklingo, o susidūriau su NSO.

Gamintojas šią priemonę vadina aliejiniu valikliu: makiažo nuėmėju ir minkštinančiu prausikliu. Dalis pažadų išpildoma praktiškai, bet baigtinio rezultato, deja, nėra.

Aliejinis-vaškinis „Ere Perez“  blakstienų tušas šiam aliejui neįkandamas - paskirsčiusi prausiklį ant veido tai pajutau iškart. Sudrėkinus rankas šiltu vandeniu ir švelniai masažuojant, aliejus pavirto šilko švelnumo prausikliu ir pačios odos reakcija buvo nuostabi: ji tapo minkšta, šilkinė - wow. Tačiau čia pat šilkinio švelnumo prausiklis vėl atvirto aliejumi ir teko spręsti klausimą, kaip tą riebų dalyką nuprausti nuo veido. Nerealaus odos minkštumo irgi nebeliko.

Procesas atrodo maždaug taip:



Turėto „Tata Harper“  mėginuko užteko vienam kartui. Pažaidžiau ir vėl grįžau prie „Kvapų namų“ migdolų aliejaus. Ar pirkčiau visą pakuotę už kosminę sumą pinigų? Tikrai ne. Vieno karto užteko smalsumui patenkinti.

Pasak „Tata Harper“ švelnios sudėties prausiklyje yra biologiškai suderinamų aliejų ir esterių mišinys, kuris nuvalo makiažą ir nešvarumus, ant odos palieka drėgmę sulaikantį barjerą. Sudėtyje yra beta karoteno, vitaminų A, C ir E, likopeno ir Omega 3 rūgščių. Paprasčiau kalbant, jame yra saulėgrąžų, alyvuogių, abrikosų, simondsijų, argano, kamelijų aliejų, Alfalfa, arnikos, medetkų ir kitų ekstraktų, esterių, eterinių aliejų dalių.

„Tata Harper Nourishing Oil Cleanser“ sudėtis, INCIHelianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Olea europea (Olive) Oil*, Shea Butter Ethyl Esters, Polyglyceryl-4 Oleate, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Argania spinosa (Argan) Kernel oil*, Plukenetia Volubilis, Jojoba Esters, Camellia Oleifera Seed Oil, Aroma**, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Arnica montana (Arnica) Leaves and flowers*, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Symphytum officinale (Comfrey) Leaves*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract*, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) flower Extract*, Sambucus Nigra Fruit Extract, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool 
*Ingredients from Organic Farming

„Tata Harper“ prausiklio mėginukas kainavo 1,5 svaro/3 ml, pirktas www.naturisimo.com. Visos pakuotės kaina - 54 svarai/125 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)