, ,

Kaip paprastai pagerinti veido odos būklę?

10:09

mineralinis Birutė
Vandens gėrimo nauda yra neišmatuojama. Ypač karštomis dienomis, kurios sekina organizmą, plaukus, odą. Daugiau augalinio, neapdoroto maisto, taip pat vadinamasis supermaistas gali padaryti stebuklus. Tačiau pats pigiausias, prieinamiausias ir, kas be ko, efektyvus būdas pakrauti organizmą mineralinėmis medžiagomis yra gerti mineralinį vandenį. Ir tai turi tiesioginę įtaką veido odai bei jos būklei.

Kepinant saulei, kai net skersvėjis būna karštas, kūnas dehidratuoja labai greitai. Organizmui stengiantis sureguliuoti vidaus temperatūrą, prakaitavimas ir tokio pobūdžio aušinimasis yra neišvengiamas procesas. Tačiau jo metu netenkame ir naudingų medžiagų. Dalį jų galime išplauti gerdami paprastą vandenį, ypač, jeigu stengiamės laikytis įsigalėjusių rekomendacijų ir gerti kuo daugiau.

Tam, kad nuo veido neatšoktų makiažas, o paakiai nepajuostų ir neįkristų, karštomis dienomis stengiuosi gerti mineralinį vandenį arba pusę per dieną išgeriamo skysčių kiekio pakeisti juo. Ant stalo stovintis butelis padeda prisiminti, kiek išgerta, o mineralai atgaivina organizmą. Neskauda galvos (skausmas gali atsirasti nuo drėgmės trūkumo, smegenys į tai reaguoja vienos pirmųjų), dideliu skysčių kiekiu neapkraunami inkstai ir net veido oda minkšta, elastinga ir švelni. Šis metodas šią vasarą man labai pasiteisino labiausiai iš visų.

Kartojuosi, bet tokias karštas dienas laikau ekstra atvejais ir stengiuosi vartoti mineralinį vandenį su kuo daugiau mineralų, daugiausiai lietuviškus sunkiasvorius „Vytautą“ arba „Birutę“.

Beje, kalbat apie naująją negazuotą „Birutę“. Prieš perkant paspauskite butelį. Kadangi ji natūraliai turi nedidelį kiekį angliarūgštės, labai priklauso, kokioje partijoje kiek angliarūgštės buvo pagauta. Kartais skonis kaip vandens, kartais ji yra lengvai gazuota. Jei burbuliukų nemėgstate, tiesiog rinkitės minkštesnį butelį arba kito gamintojo negazuotą mineralinį vandenį.

Deklaruoju, kad su „Vytauto“ ir „Birutės“ gamintojais jokių sąsajų neturiu, kaip ir su kažkada vietoje veido toniko rekomenduoto „Neptūno“ gamintojai :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)