, , ,

„Argentum“ veido kremas su koloidiniu sidabru

09:57

veido kremas su koloidiniu sidabru

Nepagražinsiu sakydama, kad tai vienas didžiausių nusivylimų. O radau jį „Naturisimo“ grožio dėžutėje, įsigytoje pernai pavasarį. Įspūdinga pakuotė ir kremo pristatymas, tačiau pats kremas smarkiai nuvylė. Aišku, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą: nepermokėjau, išbandžiau mažą kiekį, nerūpės didelis. Kartu tai proga pakalbėti apie koloidinį sidabrą, kurio dėka kremas gali vadintis „Argentum La Potion Infinie“, argentum reiškia sidabrą.

Koloidinis sidabras

Tai, kas tapo šio kremo vinimi - t.y. koloidinio sidabro (angl. colloidal silver), galite nusipirkti „Iherb“ parduotuvėje. Koloidinis sidabras reiškia, kad sidabro molekulės plaukioja vandenyje. Jis naudojamas kosmetinėms reikmėms, nes dezinfekuoja odą ir veikia priešuždegimiškai, skatina ją gyti. Taip pat jis yra pripažinta baktericidinė priemonė peršalus: skalauti nosiaryklei ar tik gerklei.

Žinoma, kad su koloidiniu sidabru galima gaminti kremus ir tai yra daroma. Buteliuką koloidinio sidabro (bespalvis, bekvapis - iš pažiūros, tiesiog vanduo) pati turėjau namuose, bet privengiau naudoti veido odai. Žinot kodėl? Nes buvau perspėta, jog panaudojus per daug, jis gali nudažyti odą. To užteko nesigaudant, kiek tas „per daug“. Galiausiai išpurškiau gerklei, bet man vis tiek veiksmingesnis manukų medus, todėl kito buteliuko pirkti nesirengiu.

Juodasis kremas

Tikiu, kad gamintojas atliko visus įmanomus tyrimus ir bandymus, o koloidinio sidabro kreme yra tiek, kad nepakenktų naudotojams. Bet vertinant visą sudėtį, ar kremo kaina verta būti milžiniška? Ne, man ji atrodo išpūsta.

Be koloidinio sidabro ir odą kondicionuojančių medžiagų, jame yra glicerino, migdolų, argano, saulėgrąžų aliejų, sviestmedžio sviesto, kofeino. O kažkas, kas slepiasi po žodžiu Parfum, tapo pagrindiniu kremo minusu. Labai stiprus, ryškus, tipiškas standartinių vyriškų kremų kvapas. Akivaizdu, kremas skirtas vyresnei, brandesnei auditorijai, kurios gal ir uoslė jau turėtų būti gerokai atšipusi?

Vertinant poveikį, išskirtinio ar labai aiškaus poveikio nepastebėjau.

Išvados? Nepatiko ir nerekomenduoju norėti.

„Argentum La Potion Infinie“ kremo sudėtis, INCISilver Hydrosol, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Cetearyl Glucoside, Caffeine, Sodium DNA, Sodium Stearoyl Glutamate, Helianthus Annuus Seed Oil, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Potassium Sorbate, Tocopherol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Eugenol.

„Argentum“ kremas kainuoja 147 svarus/70 ml, mėginukas1,5 svaro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)