, , ,

„Douglas Naturals“ veido kaukių vokiškas subtilumas

10:02

Douglas natūralios kaukės

Po žiemos švenčių maratono prekybininkai Lietuvoje ir užsienyje suskumba siūlyti gaivinančias ir detoksikuojančias priemones. Vieną žiemos vakarą (pernai, cha!) eidama pro „Douglas“ parduotuvę užsukau šiaip, norėdama pabandymui nusipirkti kurią nors ekologišką jų nuosavos linijos „Douglas Naturals“ linijos kaukę.

Pabandžius šios linijos kaukes, man tikriausiai visam laikui užsifiksuos vienas akcentas - subtilumas. Vokietijoje pagamintų kaukių, kaip ir visos linijos, esminiu ingredientu yra argano aliejus, liniją sertifikavo „Ecocert“.


Gyvai patiko pakuotės – ramios žalios spalvos, neperkrautos, pusiau matinės. Pažiūrėjusi į sudėtį pamačiau Parfum ir ironiškai šyptelėjau: na kaipgi be „pagerinimų“? Ironija dingo atplėšus pirmąjį pakelį ir neradus jokio aiškiai išreikšto kvapo: nei žaluma, nei migdolai. Tiesiog subtilus šviežio kremo kvapas ir viskas.


Kaukės supakuotos po 10 mililitrų.


Drėkinanti kaukė



Kiekvienos kaukės žvaigždė - argano aliejus. Tačiau kiekvienos kaukės sudėtį pradeda vanduo ir sojos aliejus. Drėkinančios kaukės ingredientų sąraše argano aliejus yra trečias.

Kaukė yra malonaus šviežio kremo kvapo, neriebi. Jos sudėtyje taip pat yra alyvuogių aliejaus, sviestmedžio sviesto. Kaip žinoma, pastarajame yra daug muilu nenuplaunamų medžiagų. Ir jeigu jo yra saikingai, jis tiesiog padidina odos elastingumą, įsotinimą naudingomis medžiagomis ir apsaugo nuo jausmo, kad kaukė laikyta tuščiai, nes nuplovus ją nesijaučia jokio poveikio.

Iš išimtinai drėkinančių sudedamųjų dalių - žaliosios arbatos hidrolatas, alavijo lapų milteliai bei hialurono rūgštis.

Reguliariai pakartoju šią kaukę, ypač žiemos metu, nes ji suteikia odai ne tik drėkinimą, bet ir pamaitina. Pakelio užtenka mažiausiai dviem kartams.

„Douglas Naturals“ drėkinančios kaukės sudėtis, INCIAqua, Glycine Soja Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Isoamyl Laurate, Glycerin, Zingiber Officinale Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Lecithin, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Anisate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral.

„Douglas Naturals“ drėkinančios kaukės kaina - 1,99 euro/10 ml.


Regeneruojanti kaukė



Labai panaši ir regeneruojančios, veido odą atstatančios veido kaukės sudėtis: vanduo, amino rūgštis glicinas, sojos ir argano aliejai. Palyginti su drėkinančia kauke, šioje dar yra kakavos sviesto.

Poveikiu ši kaukė yra maitinanti, riebesnė už drėkinančią. Tokią palaikius jaučiasi, kad oda prisotinta sunkesnių, nuo šalčio ir išsausėjimo apsaugančių medžiagų - tai labai aktualu žiemą.

Pagal patikimą ir naudojimo dažnumą, ją naudoju rečiau negu drėkinančią. Jeigu oda yra ypač sausa, galima bandyti šią kaukę naudoti vietoje kremo ar įspausti ryte dalelę į įprastą drėkiklį.

„Douglas Naturals“ regeneruojančios kaukės sudėtis, INCI: Aqua, Glycine, Soja Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl, Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Isoamyl Laurate, Glycerin, Zingiber Officinale Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Theobroma Cacao Seed Butter, Lecithin, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Anisate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral.

Kaukė taip pat kainuoja 1,99 euro/10 ml.

Iš tikrųjų, „Douglas Naturals“ kaukių yra ne dvi, o trys - dar ir šveičianti. Sakyčiau, šita yra pati fainiausia. Joje šveičiančių dalelių yra nedaug, jos švelnios ir tausojančios odą. Tačiau vienu metu ši kaukė dingo iš prekybos, todėl ilgai jos nenaudojau, ji liko nenufotografuota ir neaprašyta.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)