, , ,

Saldaininis lūpų balzamas „Now“

13:43


Nors plonai lūpų odos priežiūrai reiktų negailėti dėmesio, lūpų balzamas paprastai tikrai nėra ta prekė, dėl kurios sukame galvą. Balzamą galima prigriebti pakeliui, kažkur, prisiminus. Ar labai svarbu, kur ir kieno jis bus pagamintas? Taip ir šis „Now“ balzamas su granatais įšoko į krepšelį www.iherb.com, nes iki neapmokestinamos 22 eurų ribos dar buvo likę vietos ir kaip visada galvojau, kad tokio dalyko vis tiek anksčiau ar vėliau prisireiks.

Bet tadam! Šis balzamas nukonkuravo anksčiau mėgtą ir mano geriausiu laikytą „Logona“ balzamą su medetkomis, dėl kelių dalykų.

Privalumai:

  • Jis nuostabiai kvepia - kaip ledinukų miksas.
  • Jis yra labai malonios, švelnios tekstūros.
  • Sunku net nusakyti, nes balzamas nėra suminkštėjantis ar tirpstantis, bet minkštai tepasi ant lūpų plonyčiu sluoksneliu.

Apie sudėtį nekalbu, ji irgi puiki, nors ir minimalistinė. Gamintojas žaidžia tuo, kad tai yra balzamas su granatais ir taip, sudėtyje yra granatų sėklų aliejaus, taip pat saulėgrąžų, alyvuogių, kanapių ir sojų aliejų, bičių vaško bei natūralaus aromato. Kadangi balzamas turi „USDA Organic“ sertifikatą, sudėties švarumu netikėti preteksto nėra.

Beje, yra trys šio „Now“ balzamo versijos - su granatais, su vanile ir mėtinis.

„Now“ balzamo sudėtis, INCIHelianthus Annuus (Sunflower) Oil*, Cera Alba (Beeswax)*, Extra Virgin Olea Europaea (Olive) Oil*, Natural Flavor, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Tocopherol (Vitamin E, Non-GMO) (soy), Punica Granatum (Pomegranate) Oil*.
*Certified Organic

Pirkau www.iherb.com, kainavo 1,69 JAV dolerio/4,25 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)