, , , ,

„Tata Harper“: aukštosios mados kolekcijose, Paryžiaus SPA ir mano rankose

20:36


Jei būčiau teisiama už kosmetines nuodėmes, pasigailėjimo tikriausiai nesulaukčiau dėl „Tata Harper“. Tobulos, nuostabios, ypatingos sudėčių formulės, tačiau kaina  - atitinkama irgi. Tai išskirtinis premium klasės prekės ženklas natūralios kosmetikos pasaulyje. Jos kūrėja Tata viename interviu pripažino, kad niekada nekėlė sau tikslo sukurti pigiai, ji siekė ir siekia be išlygų kurti tik aukščiausios kokybės gaminius.

Apie nuotraukoje matomą veido drėkiklį su deimantų dulkėmis „Tata Harper Illuminating Moisturizer“ papasakosiu, tačiau prieš tai noriu pakalbėti apie gamintoją.

Ore sklando stereotipas, kad natūralios kosmetikos gamintojai savaime yra kažkas nišinio ir siauro. Ne ir ne. Būtent „Tata Harper“ prasimušė į aukštosios mados olimpą, „Proenza Schouler“ dizaineriams padėjusi paruošti modelių odą aukštosios mados savaitėse Paryžiuje ir Manhetene - „Voque“ publikuojamas kolekcijos nuotraukas galite pamatyti čia

„Tata Harper“ kosmetikos efektą ekspertai lygina su botulino injekcijomis, o paryžietės ir paryžiečiai jau gali mėgautis „Tata Harper“ SPA erdve, įrengtoje „Le Bristol Paris“ viešbutyje.

Panašu, kad žavioji Tata įšoko į septynmylius batus ir neįtikėtinai sparčiai žengia ten, kur pagal nutylėjimą yra kitų žaidėjų bastionas.

Kalbant apie deimantų dulkes, jos nėra ta medžiaga, kurią butų galima sutikti kas antrame kosmetikos buteliuke. Beje, „Proenza Schouler“ mados namų modeliams naudotas „Tata Harper“ paakių kremas yra taip pat su deimantų dulkėmis.

Ilgokai saugojusi ir taupiai dozavusi veido drėkiklį su deimantų dulkėmis, galiu pasakyti, kad egzotiškas sudėties elementas yra daugiau rinkodarinis sprendimas, patraukiantis akį ir keliantis smalsumą.

Tai nėra nei visiškai makiažo priemonė, nei visiškai tik paprasčiausias drėkiklis. Tepantis tokį losjoną norisi išnaudoti abi jo funkcijas maksimaliai, tačiau nuolat kildavo dvejonių. Pavyzdžiui, jei nusimato kojos niekur nekelti, tarsi nelogiška būtų prisitepus deimantų po namus vaikštinėti. O jei reikia pilnesnio makiažo, drėkiklis užsisluoksniuoja BB ar makiažo pagrindu, dar biria pudra ant viršaus ir deimantai pasislepia.

Žodžiu, jei kada nors nuspręsite jį įsigyti, patariu turėti omenyje, kad tai tiesiog pasilepinimo priemonė, padedanti keliais centimetrais pakilti virš žemės ir pasijusti ypatingai, nekasdieniškai.

Žvelgiant į drėkiklio sudėtį, jis, kaip ir kiti „Tata Harper“ kūriniai labiau panašus į serumą, o ne į paprastą drėkiklį. Ingredientų sąrašą pradeda alavijo sultys ir vanduo, įvairūs sviestai, aliejai, jų sudedamosios dalys, eteriniai aliejai, ekstraktai. Turiu pastebėti, kad surastas puikus sunkesnių, rimtesnių sviestų - sviestmedžio, mango, kakavos bei lengvesnių aliejų - dygminų, simondsijų, alyvuogių aliejų balansas.

Drėkiklyje, be abejo, yra standartinis elementas - hialurono rūgštis, deimantų dulkės daugiau mažiau apie vidurį. Pagal tai, kad losjonas kurtas su tokiomis sudedamosiomis dalimis kaip arnika ir mėlynžiedė liucerna (Alfalfa), jis turėtų stangrinti odą, didinti jos atsparumą oksidaciniam stresui.

Na, ir svarbiausias klausimas: kaip deimantai ant odos švyti? Be galo subtiliai, vos matomai. Nėra taip, kad šiuo drėkikliu patepus atskirą veido zoną, tarkime, paakius ar skruostus, jie kažkaip labai ryškiai išsiskirs. Drėkiklis sukurtas taip, kad ne jis taptų žvaigžde, o ja paverstų tą, kuri jį naudoja.

Kad nesigailiu pirkusi, tai tikrai taip. Kad nepažadu nekartoti - irgi tiesa.

„Tata Harper Illuminating Moisturizer“ sudėtis, INCI: Aloe barbadensis Leaf Juice*, Aqua/Water, Shea Butter Ethyl Esters, Carthamus tinctorius (safflower) Oleosomes*, Caprylic/Capric/Triglyceride, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Glycerin, Rosa damascena Flower Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Oil*, Cetearyl Olivate, Leuconostoc Ferment Filtrate, Oryza sativa (Rice) Extract*,  Mel/Honey, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Theobroma Cacao (Cocoa Seed) Butter, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Diamond Powder, Lavandula stoechas (Spanish Lavender) Extract, Salix alba (Willow) Bark Extract, Arnica montana (Arnica) Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract*, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Spiraea Ulmaria Flower Extract*, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Sambucus Nigra Fruit Extract, Menyanthes trifoliata (Buckbean) Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sorbitan Olivate, Sclerotium gum, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Propanediol, Sodium Phytate, Superoxide Dismutase, Soybean Peroxidase, Mica, Iron Oxide (C.I. 77891, C.I. 77491), Aroma**, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool 

*Ingredients from Organic farming
** Clinical grade essential oils blend

„Tata Harper Illuminating Moisturizer“ kainuoja 85 JAV dolerius gamintojo puslapyje ir 76 svarus Didžiosios Britanijos Naturisimoparduotuvėje, kuri siunčia nemokamai - čia jį ir pirkau.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)