, , , ,

Trispalvis „Uoga Uoga“ balzamas lūpoms

11:28


Originalus, unikalus ir didžiausią įspūdį padaręs kosmetikos gaminys, skirtas atkurtos Lietuvos 100-mečiui - trispalvis „Uoga Uoga“ lūpų balzamas. Labai spalvingas ir visiškai bekvapis. Pirmi du geltonas ir žalias sluoksniai tikrai nedažantys, dėl raudono bus aišku nudažius pirmuosius du - paliks jis ar ne kažkokią spalvą ant lūpų.

Tai ne vien lipdukas ant pakuotės ar valstybės vėliavos spalvų pakuotė, tai - apgalvotas turinys.

Vertinant šį balzamą neįmanoma apeiti emocijos, kurią sukūrė „Uoga Uoga“ kaip neatsiejamą balzamo dalį. Taip, galima lūpas puoselėti elementariausiu lūpų balzamu, kuris pasimiršta vos nugrimzdęs į rankinę ar kišenę.

Taip, galima išvis nepirkti jokio balzamo, o ryte pasitepti sviestmedžiu ir pakaks visai dienai. Kodėl taip nesielgiame? Nes ieškome spalvų, kvapų, formų ir naujų tekstūrų, kurios mus nudžiugintų, nustebintų, įkvėptų. Todėl neįtikėtino populiarumo sulaukia balzamai su tikromos gėlėmis viduje ar neįprastos apvalios formos, kuri paties balzamo nei pagerina, nei pablogina, tiesiog gera ją jausti rankoje.

Kaip minėjau, balzamas neturi jokio kvapo, užtat yra labai spalvingas. Kontrastas su juoda tūbele dar labiau paryškina balzamo spalvas. Plius - įprastinė lūpdažio forma ir pačios tūbelės minimalizmas sukuria nepaskandinamą kišenėje jausmą.

Jei gyvenčiau amžinai žaliuojančioje, žydinčioje, ryškioje šalyje, tikriausiai reikėtų stipresnio dirgiklio: žėrinčių netikrų akmenų, drakono odos imitacijos ar vienaragio šydo. Bet čia Lietuva ir žinau, kad šis spalvotas dalykėlis kaskart pradžiugins nuo pilkos žiemos pavargusias akis.

„Uoga Uoga“ pagamino 100 vienetų trispalvio balzamo, maniškis - 21-as.

Beje, valstybės vėliava yra puikus įkvėpimas spalvinti produktus. Bet aš labai tikiuosi, kad išmoningi Lietuvos gamintojai šoks ant bangos ir nepagailės spalvų, formų ir tekstūrų savo idėjoms.

Trispalvio „Uoga Uoga“ lūpų balzamo sudėtis, INCIRicinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Cera Flava (bičių vaškas), Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Persea Gratissima Oil (avokadų aliejus)*, Rubus Idaeus Seed Oil (aviečių sėklų aliejus), Macadamia Ternifolia Nut Oil (makadamijų aliejus)*, Titanium Dioxide (titano dioksidas), Argania Spinosa Kernel Oil (arganų aliejus)*, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), +/- Iron Oxides (geležies oksidai): CI 77491, CI 77492, CI 77499
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 100% natūralios kilmės.

Sukurtas „Uoga Uoga“, pirktas „Uoga Uoga“ el.parduotuvėje, kainavo 8,95 euro/4 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)