, , , , , ,

Iš mažo į didelį: „Jurlique“ žolelių serumas

12:39




Taip, aš žinojau, kad kada nors palūšiu. Kad išbandysiu kažką, kas labai tiks ir patiks, po to nebus gailu nė auksinę kainą mokėti. Taip ir įvyko su „Jurlique“ žolelių serumu, kuris mano odai tiko kaip pietūs trimis „Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane. Dėl didelio patikimo ir veiksmingumo į kosmetikos priemonių lentyną atkeliavo dvigubai didesnis serumo buteliukas, nei buvau radusi „Naturisimo“ grožio dėžutėje ir sėkmingai išnaudojau iki paskutinio lašo.

Lengvas, labai gaivus serumas puikiai atgaivina odą. Ir kaip rašiau dar pernai spalį, jis tikrai sėkmingai šviesina pigmentines dėmes. Stebuklo neįvyko, bet progresas yra ir jis matomas. Telieka konstatuoti, kad tai kol kas efektyviausiai su jomis kovojanti veido priemonė, todėl jos paleisti iš rankų nenoriu.

Serumas yra su niacinamidu, kitaip sakant, su vitamino B3 dariniu. Jis slopina melanino patekimą į odos paviršių ir saugo odą nuo tolesnės saulės spindulių žalos. Pigmentinių dėmelių šviesėjimo paslaptis - įminta.

„Jurlique“ serume yra aktyvus kompleksas „Naturadiance PB18+“, kurį sudaro žolelių ekstraktai ir aktyvūs ingredientai, suteikiantys antioksidacinį efektą, pagerinantys odos tonusą, saugantys, gaivinantys ir skatinantys atsinaujinimą.

Na ir viskas, britų „Naturisimo“ ir atsipirko grožio dėžutė, nes užkabinta pirkėja jau perka ir įprasto dydžio gaminį. Tiesa, serumas tikrai lengvas, todėl jį pamaišau su lašeliu kokio nors labai malonaus ir skaniai kvepiančio aliejaus, nes žiemą taip smarkiai kontrastuojant sausam patalpų orui ir šaltukui lauke, vien serumo gali nepakakti odos komfortui užtikrinti.

„Jurlique“ žolelių serumo sudėtis, INCIAqua (Water), Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Niacinamide, Propanediol, Saccharide Isomerate, Silica, Squalane, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Albizia julibrissin Bark Extract, Evodia rutaecarpa Fruit Extract, Carthamus tinctorius (Safflower) Oleosomes, Oenothera biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa canina Fruit Oil, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea officinalis Root Extract, Spilanthes acmella Flower Extract, Rosa gallica Flower Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Stellaria media (Chickweed) Extract, Echinacea purpurea Extract, Viola tricolor Extract, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract, Lavandula angustifolia Flower Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Taraxacum officinalis Extract, Sambucus nigra Flower Extract, Mentha piperita (Peppermint) Leaf Extract, Prunus persica (Peach) Leaf Extract, Foeniculum vulgare (Fennel) Seed Extract, Carrageenan, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Sea Salt, Hydrolyzed Soy Protein, Cellulose Gum, Fragrance/Parfum*, Cetearyl Glucoside, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*, Citral*.

*From Natural Essential Oil (Rose - Rosa centifolia; Chamomile - Chamomilla recutita (Matricaria)) .

„Naturisimo“ pilna šio serumo pakuotė kainuoja 95 svarus/100 ml, aš mokėjau 47 svarus už 30 ml buteliuką.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)