, , ,

„Evolve“ paakių kompleksas su hialurono rūgštimi

11:07


Britų kosmetikos prekės ženklas „Evolve“ gamina tipišk1 rankų darbo kosmetiką. Klasikiniai rudo stiklo indeliai ir juodi dangteliai man primena „Kvapų namus“. Tad gal net nereikia spėlioti, kas būna, kai staiga gamintojas rinkoje suranda netipišką, net sakyčiau, ypač elegantišką pakuotę savo produktui - jis tiesiog iššluojamas naujovių pasiilgusių pirkėjų.

Taip atsitiko su „Evolve Hyaluronic Eye Complex“ biologiškai aktyviu paakių kompleksu su hialurono rūgštimi. Plonas ir pailgas rudo stiklo buteliukas, geležinis rutuliukas odos vėsinimui ir patogiam užtepimui traukte traukia akį. Vos spėjo pasirodyti „Naturisimo“ ir greitai buvo išpirktas.

Užskaitau, kad „Evolve“ negudravo ir nepavadino gaminio serumu ar panašiai, o apsiribojo sąvoka „kompleksas“. Galimai neadekvatūs lūkesčiai užkardyti iš pat pradžių, tad žiūrim, ką turim.

Net neabejoju, kad tai visiškas vasaros produktas. Labai lengvas, gaivus ir visiškai neriebus - atrodo ir jaučiasi kaip vanduo. Vis dėlto tepant jaučiasi šioks toks komplekso įžeminimas ir manyčiau, kad tą duoda kiek klampokas alavijas bei glicerinas.

Kvapas labai subtilus, vos jaučiamas švelniai gėliškas, ačiū sudėtyje esančiam tuberozų ekstraktui.

Žinoma, tai mano asmeninė nuomonė, bet žiūrint į tai, kad esminiais ingredientais „Evolve“ įvardino tuberozų augalines ląsteles, hialurono rūgštį bei agurkų ekstraktą, rodo, kad gamintojai ieško naujų kelių link vartotojų širdies, derindami naujoves ir tradicinius elementus. Be to, kaip didžiulio pliuso nebemini alavijo, kuris tampa savaime suprantamu drėkinančiu ingredientu net ir šampūnuose.

Komplekso žvaigždė - ratilus šviesinantis, tinimą mažinantis ir raukšleles lyginantis tuberozų ekstraktas. „Evolve“ nurodo, kad ekstrakto poveikis yra moksliškai patvirtintas. Tuberozų ekstraktas pagerina mikrocirkuliaciją odoje, ją stangrina ir drėkina.

Hialurono rūgštis, kas nežino, sugeba išlaikyti 1000 kartų už svorį didesnį vandens kiekį ir yra efektyvus drėkiklis. Taip pat ji skatina kolageno gamybą.

Na ir močiučių bei mamų grožio receptų dalyvis agurkas, kurio ekstraktas komplekse vėsina, ramina odą, skaistina ją ir mažina paburkimą.

Apskritai sudėtis gana minimalistinė, bet patraukli modernumo ir tradicijų derinimo prasme. Plius, patogi ir elegantiška pakuotė duoda savo efektą.

Kaitinant saulei ir laikantis tvankumui įvertinau „Evolve“ kompleksą kaip gaivinantį, nors kai buvo vėsiau atrodė, kad vaikiškus žaidimus žaidžiu, trūko bent šiek tiek riebumo.

Tokios lengvos ir paprastos sudėties priemonė neturi serumo poveikio, bet paakius atgaivina, nuramina, atvėsina. Kad greičiau susigertų, dar lengvai patapšnoju pirštų galiukais, tai pagyvina kraujotaką ir limfos nutekėjimą.

„Evolve Hyaluronic Eye Complex“ sudėtis, INCIAqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Polianthes Tuberosa Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Citric Acid, Sodium Benzoate.
*ingredients from organic farming

Kompleksą pirkau www.naturisimo.com, jo kaina 16 svarų/10 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)