, , ,

„Khadi“ aliejus veidui ir kūnui „Viola“

12:26

Khadi žibuoklių aliejus

Tradicinės Indijos medicinos bei filosofijos sistemos ajurvedos pagrindu veido, plaukų, kūno priežiūros produktus gaminanti Delio įmonė „Khadi“ asocijavosi su plaukų dažais. Tačiau pasigilinę į jos asortimentą radome įdomių aromaterapinių veido ir kūno aliejų mišinių, iš kurių šiandien pristatome vanile kvepiantį aliejų „Viola“ („Žibuoklė“) su žibuoklių ekstraktu , sertifikuotą Vokietijos BDIH.

Gėliškas, moteriškas, saldus. Ir kartu labai subtilus kvapas, kurio pagrindiniai komponentai yra vanilė, Himalajų kedras ir kvapiosios kanangos (Ylang Ylang).


Tebūnie tai stereotipas, tačiau su žodžiu Indija, jos prabangos ir skurdo kontrastais, deginamais ir į Gango upę nuleidžiamais mirusiaisiais siejasi sunkūs smilkaliniai kvapai. Jie populiarūs ir Lietuvoje veikiančiose indiškose parduotuvėse, kuriose neretai prismilkoma negailint nei smilkalų, nei jautresnių lankytojų. Individualu, tačiau tokių ar panašių aštrių kvapų nesinori dėvėti nei ant kūno, nei tuo labiau veido. 


Malonus netikėtumas, tačiau būtent „Khadi“ aliejų mišiniai nustebino ypač malonia, išieškota, ypatingai švelnia aromaterapija. 


Visų tipų odai skirta „Khadi“ kompozicija „Viola“:



  • Intensyviai drėkina,
  • Šalina dėmes, veikia kaip prevencinė fototoksinių pažeidimų priemonė,
  • Gerina odos tonusą.
Norėtųsi akcentuoti būtent pirmąjį punktą, nes be maitinimo veidas ir regimai lieka sudrėkintas, nesausos, sveikai spindinčios išvaizdos. „Viola“ kvapas kelia nuotaiką, ramina nervus ir veikia kaip antidepresantas dėl sudėtyje esančios vanilės.

„Viola“ atpalaiduoja, vėsina ir minkština, mažina uždegiminius procesus odoje, ją valo, mažina sausumą ir saugo nuo raukšlelių susidarymo. Odą stiprina ir iš dalies nuo kenksmingų saulės spindulių apsaugo stiprus antioksidantas morkų sėklų aliejus.


Ant drėgnos odos aliejų mišinys greitai susigeria, jo kvapas nėra ilgalaikis.

Gamintojas veidui ir kūnui rekomenduoja vienu kartu įmasažuoti 10-15 ml aliejų mišinio, tačiau kaip matosi nuotraukoje, pats buteliukas yra 10 mililitrų talpos, o 1-2 lašelių visiškai pakanka veidui vietoje kremo ar serumo.


„Khadi“ aliejų mišinys „Viola“ pagamintas iš ryžių, sezamų, saulėgrąžų, migdolų, kviečių gemalų aliejų, su žibuoklių ekstraktu, vanilės, kvapiųjų kanangų (ylang ylang) , santalo eteriniais aliejais.


Puikus visais atžvilgiais :)


„Khadi“ aliejų mišinio „Viola“ sudėtis, INCI: Oryza Sativa Oil (Ricebran Oil), Sesamum Indicum Oil (Sesame Oil), Helianthus Annuus Oil (Sunflower Oil), Asparagus Racemosus (Shatavari), Hemidesmus Indicus (Sarsaparilla), Glycyrrhiza Glabra (Licorice), Viola Odorata (Violet), Vanilla Planifolia (Vanilla), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Santalum Album (Sandalwood), Cananga Odorata (Ylang Ylang), Cedrus Deodara, Prunus Dulcis (Almond), Triticum Vulgare (Wheatgerm Oil), Daucus Carota Sativa (Carot), Onosma Hispidum.


„Khadi“ aliejų mišinio „Viola“ kaina 1,89 euro/10 ml, įsigyti galima Vokietijos „Violey“, arba 1,99 euro/10 ml Austrijos „Ecco Verde“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)