,

„Best Blog Awards“: antras dublis

22:40


Su antru „Best Blog Awards“ dubliu vaišiname prancūziškais sausainiais macarons, nors ir virtualiai. Pirma „Best Blog Awards“ nominacija iš Die, Vi! Nu? buvo maloni, nes visiškai netikėta, o antra iš Paloma's LAB labai džiuginanti dėl to, kad tai buvo vienas pirmųjų, mūsų labiausiai mylimų ir pačių profesionaliausių visų laikų eko tinklaraščių Lietuvoje. Čia vertiname pagal viską - nuotraukas, tekstus, paties blogo apipavidalinimą. Gražus, informatyvus, šiltas. Todėl labai laukiame atsinaujinimo ir tolesnio gyvavimo!

Kadangi pačios paminėjome Paloma's LAB, kai rinkome savo mylimiausius tinklaraščius, pasigedome pluošto taisyklių (smulkiu šriftu ir įskaitomų tik su lupa), ką daryti, patekus į akligatvį? Tai yra gavus nominaciją atgal? Nes antro tinklaraščių vienuoliktuko, matyt, neišspausime, nebent įstumtume į tą patį akligatvį dar porą tinklaraščių, kurių nerašėme siekdamos išvengti pato situacijos.

Todėl šįkart tiesiog atsakome į Palomos užduotus klausimus. Tie neįvardinti tinklaraščiai „kentės“, jei gausime trečia nominaciją :)


1. Kaip sugalvojote pradėti rašyti savo tinklaraštį?

Dabar atrodo, kad tada tiesiog norėjosi kažko, kas įneštų į gyvenimą kūrybos. Ir jausmas, kad trūko tinklaraščių apie natūralumą/ekologiją, kuriuos norėtųsi skaityti taip, kad nekiltų abejonių nei dėl aprašomų produktų, nei dėl temų pasirinkimo. Nebesame atradimų stadijoje (nebent kokių nors mažyčių :) ), atitinkamai norėjosi dalintis tuo, kas ir kitiems gali būti naudinga. 

2. Ką manote apie žaliavalgystę?

Visada už dalinę žaliavalgystę! Kiekvienam žmogui, kiekvienam gyvenimui, kiekvieną dieną. Nuolatos ir vien taip valgyti negalėtume, nes mėgstame ir sriubas, ir karštas arbatas, ir troškinius, bet termiškai neapdorotas, žalias, gyvas maistas yra naudingas bent kaip dalis visos mitybos.

3. Mėgstamiausias filmas?

„Argo“/„Sala“.

4. Kokį šampūną šiuo metu naudojate?


„Eubiona“ su ramunėlėmis/„Aubrey Organics: Vibrant Hydration“ su erškėtuogėmis ir obuoliais.

5. Koks paskutinis nutikęs nuotykis?

Supainiota susitikimo diena, skubrus makiažas šokčiojančiame taksi ir galiausiai atbėgimas į vietą uždusus, su po pusę išdažytomis akimis, išbalusiai ir „be antakių“ :) / Bandymas universalia kalba išaiškinti afrikiečiui, kas yra gydytojo pažyma. 

6. Kuo skiriasi noras ir svajonė?


Noras yra supaprastintas, trumpalaikis ir sąlyginai lengvai įgyvendinamas didelės ir tolimos svajonės variantas.

7. Keisčiausias maisto produktas/patiekalas kokį tik esate valgę?


Teko gerokai pasukti galvą... Tikriausiai ryškiai žalia pliurzė su špinatais, kurios nesinorėtų pakartoti/ Sraigės.

8. Mėgstamiausias aliejus (grožiui)? Kodėl?


Puiklapių (tamanu, foraha), nes žalias, žaliai kvepia, žaibiškai susigeria ir puikiai regeneruoja odą. Vien dėl suteikiamo efekto iškenčiama tai, kad jis kartus / Abrikosų kauliukų aliejus, kadangi odą maitina, lygina, skaistina :)

9. Kokį posakį dažniausiai sakote?


Tokią kalbos šiukšlę, pertarą „supranti“, kuris gali išvesti iš kantrybės ir patį supratingiausią žmogų / Antra tinklaraščio pusė žalingų įpročių neturi :)

10. Iš ko susideda Jūsų mėgstamiausios salotos?


Improvizacija iš salotos lapų, rukolos, agurkų, pomidorų, alyvuogių, kaparėlių, saulėje džiovintų pomidorų ir fetos sūrio / Iš wakame dumblių, sojų padažo, sezamo aliejaus ir sezamo sėklų. Abu variantai yra nenusibostantys.

11. Kokias kalbas mokate?

Lietuvių, anglų, rusų, prancūzų, lenkų, o jei reikia apsipirkti arba gyvybiškai svarbiam reikalui, susišnekėtume bet kuria pasaulio kalba.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)