, , , ,

Ekonomija: „Alterra“ grįžo į Lietuvą

22:01

Alterra ekologiška kosmetika, Drogas

Smagi žinia ekologiškų priemonių naudotojoms ir naudotojams - vokiška ekonomiškų kainų kosmetika „Alterra“, kuri turi NATRUE sertifikatą, grįžo į Lietuvą!

Tai yra bene vienintelis mažų kainų ekologiškos kosmetikos prekės ženklas, kuris gali pasiūlyti ypatingai platų veido, kūno, plaukų priežiūros gaminių asortimentą: kremai, losjonai, serumai, aliejų mišiniai, šampūnai etc. „Alterra“ gimtojoje rinkoje Vokietijoje - tai ir dekoratyvinė kosmetika (baltas pavydas). Mus džiugina tai, kad pagaliau ir Lietuvoje atsirado realus judesys ekologiškų gaminių žemų kainų segmente.

„Natūralus ID“ rašė apie Vokietijos koncerną  „Rossmann“, jo gaminamas mikropluošto šluostes  „Flink&Sauber“, ekologiškas buities priemones  „Domol“ (ir dar rašys). Tas pats koncernas gamina ir  „Alterra“. Tai yra vadinamieji tinkliniai gaminiai, jų yra ir bus galima įsigyti tik „Drogo“ parduotuvėse.

Sakome, kad  „Alterra“ grįžo, nes prieš kelerius metus dalimi jos asortimento mūsų šalyje buvo prekiaujama, tačiau vėliau ji iš lentynų buvo išimta. Norisi tikėtis, kad auditorija užaugo ir įkandamų kainų ekologiškų priemonių neteks atsisakyti antrą kartą.

Ir mums bus smagiau dalintis atsiliepimais apie priemones, nuo kurių neskiria nei didelis atstumas, nei kaina.

„Alterra“ kosmetikoje:

  • Nėra sintetinių kvapų, konservantų ar dažų,
  • Nėra naftos darinių (parafino, silikonų, PEG ir kitų),
  • Be GMO,
  • Nebandyta su gyvūnais.

Dabar „Droge“ kosmetikai  „Alterra“ taikomos 20-25 proc. nuolaidos.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)