, ,

Kas rankinėje gyvena? „EcoTools“

09:42

EcoTools šepetėliai, su dangteliais

Viena iš netikėčiausių antraščių, kurių niekad nesitikėjau nei parašyti, nei apskritai kaip nors išskirti būtent „EcoTools“ makiažo šepetėlius. Dėl paprasčiausios priežasties - man labiau patinka kitas gamintojas, kuris iki šiol nėra nuvylęs. Tačiau ieškant šepetėlių nešiojimuisi, „į rankinę“, patiko būtent „EcoTools“ tankumas, švelnumas, dizainas ir kaina.

Lyginant su įprastam namų naudojimui siūlomais „EcoTools“ šepetėliais, šie uždengiami šepetėliai yra kokybiškesni, kitokio plauko ir jo „gulimo“. Turiu akių šešėlių spalvų sumaišymui skirtą „EcoTools“ šepetėlį bei šepetėlį skaistalams ir jau po pirmo plovimo jie pradėjo nelaikyti pirminės formos, kas manęs ypač nepradžiugino.


Skiriasi ir abiejų šepetėlių grupių dizainas. Namų naudojimui skirti „EcoTools“ yra šviesių bambukinių rankenų ir rudų plaukelių. Tuo tarpu ištraukiamų „EcoTools“ šepetėlių korpusas yra rudo metalo, plaukeliai taip pat tamsūs, tačiau pasižymi akivaizdžiu blizgumu ir slidumu.



EcoTools šepetėliai, uždengiami

Pirmas testas: kiek šepetėliai yra švelnūs jautriai ir plonai odai? Yra tekę turėti įvairių patirčių, tarp kurių buvo ir tokio šepetėlio įsigijimas, kuriuo net negalėjau prisiliesti prie lūpų - toks buvo šiurkštus ir dirginantis.

Išvada: šepetėliai švelnūs ir juos malonu naudoti.


Antras testas: tankumas ir padengimo laipsnis?


Išvada: abu šepetėliai tankūs, ypač kabukis, skirtas makiažo pagrindui, abu dengia labai gerai. Vis dėlto pastarąjį šepetėlį priskirčiau rečiau naudotinų grupei išskirtinai dėl jo standumo, nes kasdien esu pripratusi prie „lengvesnio“ šepetėlio. Tačiau viešose vietose, ekstra makiažo pataisymui logiškesnis yra labiau koncentruotas variantas, kuomet nėra nei daug laiko, nei namų sąlygų komforto, o prie veidrodžio dar ir rikiuojasi eilė.


Trečias testas: kaip šie šepetėliai laiko formą po plovimo ir ar neišsiskečia?


Išvada: keletą plovimų atlaikė puikiai ir pirminė, gamyklinė forma nepasikeitė nė pas vieną iš jų.


Reziumuojant, šių ištraukiamų, rankinei skirtų šepetėlių kaina puikiai atitinka kokybę, džiaugiuosi jais abiem ir jei reikėtų, rinkčiausi būtent juos dar kartą.

Lūpoms skirtas „EcoTools“ šepetėlis paprasčiausiai uždengiamas dangteliu.


Štai vaizdo iliustracija, kaip, tausojant plaukelius, susideda makiažo pagrindui skirtas kabukis:



EcoTools šepetėliai, uždengiami

Paprastai ir patrauklia kaina šiuos šepetėlius galima įsigyti JAV tinklapyje „Iherb“, siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu kainuoja 4 JAV dolerius.

„EcoTools“ šepetėlio „Retractable Kabuki“ kaina yra 7,99 JAV dolerio/1 vnt.

„EcoTools“ šepetėlio „Detailed Lip Brush“ kaina yra 3,99 JAV dolerio/1 vnt.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)